Veranda Zelhem

Een luxueuze veranda, geschikt voor bijzondere en dagelijkse gebruiksmomenten, met geliefden. Een houten veranda, tot in de details afgewerkt, voorzien naar wens van toevoegingen zoals een lounge gedeelte of een prachtige buitenkeuken. Alles om uw leefomgeving nog aangenamer te maken. 

Spreekt de visie van LoungePlus u aan? We werken we graag met u samen om uw droomveranda te realiseren. Kwaliteit en ambacht stromen bij de vakspecialisten van LoungePlus door de aderen. De jarenlange ervaring gecombineerd diepgaande passie voor hout en andere exclusieve materialen zorgen voor kwalitatief hoogstaande en unieke realisaties.

Specialist Gijs bezoekt graag uw locatie, in Zelhem of in de omgeving van Zelhem, zodat we samen uw wensen en behoeften in kaart kunnen brengen. Uiteraard is deze ontmoeting geheel vrijblijvend. In een verder stadium brengen we met plezier een uitgewerkt 3D-ontwerp uit van de veranda.

LoungePlus veranda bij een zwembad

Buitengewone kwaliteit

 Van constructie tot aan de kleinste details. Wij hebben oog voor de dingen die het verschil maken.

Volledig ontzorgd

Gedurende het proces nemen we u alles uit handen. U hoeft alleen beslissingen te nemen.

Snelle realisatie

Wij zorgen voor een vlotte oplevering zodat u snel kunt genieten van het extra woonplezier.

Uniek ontworpen

Ieder project is uniek en gepersonaliseerd. Voor ieder project maken wij een 3D-ontwerp.

Een greep uit onze realisaties

Anderen aan het woord

reviews

LoungePlus wordt beoordeeld met 5 sterren door 4 anderen

Familie Steenbergen

''Lounge Plus denkt met je mee en komt altijd met goede oplossingen. Gijs is bevlogen en gaat voor kwaliteit. Komt zijn woord na en voor eerlijke prijs. Ik ben erg tevreden. Echt fijn bedrijf.''

Familie Luijendijk

''Gijs heeft bij ons een prachtige tuinkamer neergezet! Hij heeft ons hierbij van begin (hele mooie duidelijke hoogwaardige tekeningen) tot eind van goed advies voorzien! Ook tijdens de bouwfase waren wijzigingen en/of extra's geen enkel probleem! Wij zijn echt super blij met het eind resultaat en kunnen LoungePlus/Gijs echt aanbevelen!''

Mogelijkheden veranda

Maximaal genieten van uw bijgebouw doet u met het toevoegen van extra opties om het geheel te personaliseren. Op onze ‘momenten’ pagina hebben wij al opties voor u voorgeselecteerd op basis van het gebruiksmoment.

Natuurlijk kunt u ook van de voorgeselecteerde opties afwijken en kan ieder bijgebouw geheel naar uw specifieke voorkeuren gerealiseerd worden. Zo zijn onderstaande opties mogelijkheden waarin LoungePlus u kan voorzien.

Staat uw wens er niet tussen? Laat het ons weten, wij ontdekken graag samen met u nieuwe mogelijkheden..

Gijs Dijkman LoungePlus Specialist

Kunnen we u van dienst zijn?

Specialist Gijs denkt met u mee over de eventuele realisatie van een bijgebouw.

Voor welke gebruiksmomenten dient het bijgebouw? Vanuit dit uitgangspunt bepaald u samen met Gijs uit welke materialen het bijgebouwd vervaardigd wordt en de opties (bv. een buitenkeuken) geïntegreerd in het bijgebouw.

Gijs komt graag bij u op locatie om de mogelijkheden te bespreken. 

Momenten te Zelhem

Bij LoungePlus werken we vanuit de zogeheten Momenten visie. Op welk(e) moment(en) gaat u de veranda gebruiken? De verwachte gebruiksmomenten zorgen voor de vereisten van het ontwerp dat gemaakt wordt. Op deze wijze is uw veranda al compleet en van alle gemakken voorzien voordat deze gebouwd is.

Vereisten gaan bij LoungePlus verder dan de veranda op zichzelf. Denk bij vereisten bijvoorbeeld ook aan functionaliteiten, ontwerp en wetgeving; het totale plaatje. Maakt u zich geen zorgen; wij denken met u mee.

Invulling qua materialen

Nadat we samen in kaart hebben gebracht hoe de veranda eruit dient komen te zien qua ontwerp en de gebruikte materialen is het tijd om met u mee te denken over de invulling van de veranda qua materialen. Verschillende (exclusieve) houtsoorten behoren hier tot de mogelijkheden. Vergeet u andere materialen niet? Materialen zoals beton, staal en riet worden veelvuldig gebruikt tijdens de realisatie van onze producten. 

Hoe we de veranda eventueel in gaan vullen, zoals hierboven benoemd, kunt u zeer breed bekijken. Denkt u bijvoorbeeld aan functionaliteiten zoals audiovisuele apparatuur en Wi-Fi verbinding in de veranda? Niets is te gek. Deze zaken behoren allemaal tot de mogelijkheden bij LoungePlus. Uiteraard kunnen we u ook bijstaan bij verdere stappen omtrent de realisatie van de veranda zoals het ontwerp van interieur.

Specialist Gijs helpt u graag

Wegens het feit dat LoungePlus volledige ontzorging biedt bij de realisatie van uw droomveranda nemen wij ook het adviezen omtrent wetgeving tot onze rekening. Zijn er nog onduidelijkheden? Leg uw vraag gerust neer bij specialist Gijs. 

Kunnen we ergens mee helpen? Neem gerust eens contact op met specialist Gijs. Gijs komt vrijblijvend bij u op locatie om de mogelijkheden omtrent de realisatie van een veranda te bespreken.

Vragen die we veel voorbij horen komen

U bent zich aan het oriënteren op de realisatie van een veranda. Deze oriëntatie is natuurlijk niet iets wat u dagelijks doet. Hierdoor is het logisch dat er vragen in u opkomen betreffende de realisatie van zo’n bijgebouw hoe zit het bijvoorbeeld met de wetgeving, hoe snel wordt een veranda gebouwd en hoe lang gaat een veranda mee? 

Vanzelfsprekend heeft u nog veel meer vragen. Deze vragen beantwoorden we graag in een persoonlijk gesprek. 

In hoeverre worden de realisatie van LoungePlus op maat gemaakt?

Ieder project bij LoungePlus is 100% maatwerk. Als we het over maatwerk hebben dan gaat dit niet enkel over het ontwerp van de veranda. Het gaat verder dan dat; unieke functionaliteiten en materialen zijn hier een voorbeeld van. Uw veranda is uniek en is de enige in zijn soort. 

Maken jullie van te voren een schets of een ontwerp?

Iedere veranda wordt gerealiseerd volgens een gedetailleerd 3D-ontwerp en zal daarom voorafgaand aan de realisatie al volledig te bewonderen zijn als schets. Zo weet u precies hoe de veranda eruit komt te zien en kan er gedurende het ontwerpproces nog bijgestuurd worden om zo de voor u perfecte veranda te realiseren. 

In welke omgeving werken jullie?

LoungePlus realiseert haar veranda’s in principe in heel Nederland. Dit betekent dus ook dat we actief zijn in Zelhem en andere plaatsen in de Achterhoek (zoals Terborg of ‘s-Heerenberg).

LoungePlus is gevestigd in de omgeving Achterhoek in het plaatsje Stokkum. Vanuit Stokkum is het zo’n 30 minuten rijden naar Zelhem, dat net achter Doetinchem ligt. 

Vanzelfsprekend komen we dus graag bij u langs om het een en ander te bespreken omtrent u oriëntatie op een veranda.