Veranda 's-Heerenberg

Een stijlvolle veranda in de karakteristieke omgeving van het prachtige ‘s-Heerenberg. Een veranda in de stijl van uw woning, afgewerkt tot in de details. Simpel of zeer uitgebreid en vol functionaliteiten; de keuze is aan u.

Kunt u zich vinden in bovenstaande? Dan kunnen we u goed verder helpen bij LoungePlus. Ambachtelijke kwaliteit en een uitstekende service zijn voor ons belangrijk; maar wel met verscheidene mogelijkheden voor zowel een hoger als lager budget.

Specialist Gijs komt graag eens bij u langs voor een kennismaking. Gijs beantwoord met alle plezier uw vragen en neemt graag uw woonomgeving eens in zich op. Zo kunt u samen met Gijs uw ideeën bespreken en helpen we u vervolgens graag verder met een advies en/of 3D ontwerp. Treffen we u binnenkort?

Veranda in 's-Heerenberg geplaatst

Buitengewone kwaliteit

 Van constructie tot aan de kleinste details. Wij hebben oog voor de dingen die het verschil maken.

Volledig ontzorgd

Gedurende het proces nemen we u alles uit handen. U hoeft alleen beslissingen te nemen.

Snelle realisatie

Wij zorgen voor een vlotte oplevering zodat u snel kunt genieten van het extra woonplezier.

Uniek ontworpen

Ieder project is uniek en gepersonaliseerd. Voor ieder project maken wij een 3D-ontwerp.

Een greep uit onze realisaties

Anderen aan het woord

reviews

LoungePlus wordt beoordeeld met 5 sterren door 4 anderen

Familie Steenbergen

''Lounge Plus denkt met je mee en komt altijd met goede oplossingen. Gijs is bevlogen en gaat voor kwaliteit. Komt zijn woord na en voor eerlijke prijs. Ik ben erg tevreden. Echt fijn bedrijf.''

Familie Luijendijk

''Gijs heeft bij ons een prachtige tuinkamer neergezet! Hij heeft ons hierbij van begin (hele mooie duidelijke hoogwaardige tekeningen) tot eind van goed advies voorzien! Ook tijdens de bouwfase waren wijzigingen en/of extra's geen enkel probleem! Wij zijn echt super blij met het eind resultaat en kunnen LoungePlus/Gijs echt aanbevelen!''

Mogelijkheden veranda

Maximaal genieten van uw bijgebouw doet u met het toevoegen van extra opties om het geheel te personaliseren. Op onze ‘momenten’ pagina hebben wij al opties voor u voorgeselecteerd op basis van het gebruiksmoment.

Natuurlijk kunt u ook van de voorgeselecteerde opties afwijken en kan ieder bijgebouw geheel naar uw specifieke voorkeuren gerealiseerd worden. Zo zijn onderstaande opties mogelijkheden waarin LoungePlus u kan voorzien.

Staat uw wens er niet tussen? Laat het ons weten, wij ontdekken graag samen met u nieuwe mogelijkheden..

Gijs Dijkman LoungePlus Specialist

Kunnen we u van dienst zijn?

Specialist Gijs denkt met u mee over de eventuele realisatie van een bijgebouw.

Voor welke gebruiksmomenten dient het bijgebouw? Vanuit dit uitgangspunt bepaald u samen met Gijs uit welke materialen het bijgebouwd vervaardigd wordt en de opties (bv. een buitenkeuken) geïntegreerd in het bijgebouw.

Gijs komt graag bij u op locatie om de mogelijkheden te bespreken. 

Momenten in 's-Heerenberg

Bij LoungePlus nemen we de Momenten als centrale uitgangspunt wanneer we nadenken over de het ontwerp en de realisatie van uw veranda in ‘s-Heerenberg. Met de Momenten doelen we bij LoungePlus op de door u verwachte gebruiksmomenten van het veranda bijgebouw.

Wanneer we van te voren met u in gesprek gaan over de gebruiksmomenten van de veranda dan ontdekken we samen met u wat uw wensen en behoeften zijn omtrent het ontwerp en de functionaliteiten van de veranda. 

Een veranda bij LoungePlus is namelijk anders dan anders. Onze veranda’s worden altijd uniek ontworpen en geproduceerd. Uw wensen, behoeften en uw leefomgeving is namelijk altijd anders dan bij een ander. We vinden het logisch dat daar een ander veranda bijgebouw bij past.

Of het nu gaat om het ontwerp van de veranda, de functionaliteiten van de veranda of simpelweg de afmetingen van de veranda; bij LoungePlus komt het aan op maatwerk. 

Uw zorg is onze service

Onze vakspecialisten ontnemen u alle zorgen. Of het nu gaat om de planning, de plaatsing of om het aanvragen van een eventuele vergunning voor de veranda. U hoeft enkel de keuzes te maken, LoungePlus zorgt ervoor dat alles van A tot Z wordt geregeld.

Veelgestelde vragen

Een veranda is een product dat u niet iedere dag laat plaatsen. Daarom is het vanzelfsprekend dat er vragen in u opkomen wanneer u zich verdiept in de realisatie van een veranda in uw leefomgeving. 

Specialist Gijs van LoungePlus neemt al uw vragen graag met u door en beantwoord ze graag. Hieronder hebben we alvast enkele vragen & antwoorden voor u op een rij gezet.

Heb ik een vergunning nodig voor mijn veranda?

In de meeste gevallen is er geen vergunning benodigd wanneer u een veranda wil laten realiseren in uw leefomgeving. 

Let op: afhankelijk van de gemeente waarin u woonachtig bent en de afmetingen van de veranda kunnen de regels verschillen. Zo kan het beleid voor de gemeente Montferland en de gemeente Amsterdam verschillen. 

Krijg ik een ontwerp van de veranda te zien?

Bij LoungePlus krijgt u altijd een tot in de details uitgewerkt 3D-ontwerp te zien van de veranda. 

Zo weet u precies waar u aan toe bent op het moment dat de veranda uitgewerkt is. Daarnaast kan er makkelijk geschakeld worden wanneer u een bepaald ontwerp toch graag anders uitgewerkt zou willen zien wanneer u het ontwerp van de veranda ziet. 

Waar is LoungePlus gevestigd?

LoungePlus is gevestigd onder de rook van ‘s-Heerenberg. Onze werkplaats zit namelijk gevestigd in Stokkum. Vanaf Stokkum is het zo’n 5 minuten rijden naar ‘s-Heerenberg, zoals u ontgetwijfeld zult weten. 

Bij LoungePlus helpen we mensen met de realisatie van hun veranda in de gehele Achterhoek en daarbuiten. Denk hierbij aan plaatsen als Doetinchem, Zelhem of Terborg.

Hoe snel kan een veranda gerealiseerd worden?

Afhankelijk van uw wens en onze planning kunnen we u een gedetailleerd beeld van onze planning geven om zo af te stemmen wanneer het goed uitkomt om een veranda te realiseren.

Neem gerust contact op, specialist Gijs informeert u graag over de mogelijkheden. Uiteraard komen we ook graag even langs bij u thuis in ‘s-Heerenberg om te woonomgeving te bekijken.