Buitenverblijf

Het buitenverblijf, kenmerkt zich middels de comfort en mogelijkheden die het bouwwerk biedt. Onder een buitenverblijf verstaan wij onder andere ook de poolhouse, tuinkamer en ’thuis-spa’. Deze namen zeggen voornamelijk iets over het gebruiksmoment. Dit ‘moment’ bepaald aan welke vereisten het buitenverblijf moet voldoen.

De ambachtelijke kwaliteit, in combinatie met moderne productietechnieken en materialen, zorgt iedere keer weer voor een gepersonaliseerde maatwerk oplossing. Bedoeld om de meest fijne momenten in door te brengen.

Mogelijkheden

Maximaal genieten van uw buitenverblijf doet u met het toevoegen van extra opties om het geheel te personaliseren. Op onze ‘momenten’ pagina hebben wij al opties voor u voorgeselecteerd op basis van het gebruiksmoment.

Natuurlijk kunt u ook van de voorgeselecteerde opties afwijken en kan een bouwwerk geheel naar uw specifieke voorkeuren gerealiseerd worden. Zo zijn onderstaande opties mogelijkheden waarin LoungePlus u kan voorzien.

Staat uw wens er niet tussen? Laat het ons weten, wij ontdekken graag samen met u nieuwe mogelijkheden.

Een bijgebouw in 4 stappen

1. Oriëntatie

Graag gaan wij met u in gesprek over uw wensen en onze mogelijkheden. Op basis hiervan kunnen wij u alvast voorzien van een prijsindicatie.

2. Ontwerp en offerte

Gezamenlijk wordt er toegewerkt naar een persoonlijk 3D ontwerp. U ontvangt op basis hiervan een uitgewerkte offerte.

3. Productie

Akkoord! LoungePlus start met de productie. Onder de juiste omstandigheden treffen wij in onze werkplaats de voorbereidingen, zodat wij op locatie snel kunnen opbouwen.

4. Oplevering

Bij de officiële oplevering is het project definitief afgerond, maar ook daarna kunt u voor alles betreft het bijgebouw bij ons terecht.

Gijs Dijkman LoungePlus Specialist

Van oriëntatie tot realisatie

Voor welke gebruiksmomenten dient het bouwwerk? Welke stijlen spreken u aan? En hoe kunt u zorgen voor extra comfort door middel van extra opties? Wij komen graag bij u op locatie om alle mogelijkheden te bespreken.

Contact