loungeplus-modulair-2

Momenten

Het gebruiksmoment bepaalt aan welke vereisten uw bijgebouw moet voldoen. Op basis van het door u gekozen gebruiksmoment maakt LoungePlus een passend plan, waarbij gedacht wordt aan alle faciliteiten die het moet bieden. Zo maakt u eenvoudig juiste keuzes binnen de brede range aan mogelijkheden en wordt niets over het hoofd gezien.

LoungePlus ontzorgt

Voor de bouw van de meeste bijgebouwen zijn geen speciale wetgevingen of vergunningen nodig. Op basis van uw gebruiksmoment brengt LoungePlus u op de hoogte als dit wel zo is. U kunt hierbij denken aan die omtrent het hebben van een gastenverblijf of de fiscale aftrekbaarheid van een tuinkantoor.

Kies uw gebruiksmoment:

Opslag

Het voornamelijk praktisch gebruik van een extra bijgebouw in uw tuin: als werkplaats en voor het opslaan van gereedschap, fietsen, tuinkussens et cetera. Het gebruik van hoogwaardige materialen geeft deze opslagplaats allure.

Bij opslag komen onderstaande opties het meeste voor:
Extra opties

Ontspanning

De dag ontspannen beginnen met een ontbijt in de frisse lucht of heerlijk een avondje onderuit zakken met een boek. Een bijgebouw bedoeld voor ontspanning, geeft u de ruimte om beschut en ongedwongen te genieten van de charme van ieder seizoen. Een verrijking voor uw tuin én buitenleven.

Bij ontspanning komen onderstaande opties het meeste voor:
Extra opties

Eten en drinken

Uitgebreid dineren, borrelen met vrienden in de avondzon, uw verjaardag vieren met een barbecue. U bent de chef in uw eigen buitenkeuken. Leg uw familie en vrienden in de watten met heerlijk eten en een goed glas wijn. Of gebruik het bijgebouw als unieke locatie voor een feest.

Bij eten en drinken komen onderstaande opties het meeste voor:
Extra opties

Dierenverblijf

Geef uw dieren een verzorgd verblijf. Zelfs als het bouwwerk uitsluitend praktische doeleinden heeft levert u niet in op stijl.

Bij een dierenverblijf komen onderstaande opties het meeste voor:
Extra opties

Gastenverblijf

U geniet van bezoek bij u over de vloer. In een gastenverblijf kunnen uw gasten comfortabel blijven overnachten. U biedt hen bovendien privacy en een luxe hotelbeleving, gewoon in uw eigen tuin. Indien gewenst zijn er ook mogelijkheden om uw gastenverblijf aan te bieden in de vorm van een bed & breakfast.

Bij een gastenverblijf komen onderstaande opties het meeste voor:
Extra opties

Tuinkantoor

Werkt u veel vanuit huis? Een stijlvol bijgebouw kan de ideale werkplek voor u zijn. In alle rust aandacht besteden aan uw werk en eventueel klanten ontvangen. Een plek waar werk en privé gescheiden blijven, maar u toch dichtbij uw gezin bent.

Bij een tuinkantoor komen onderstaande opties het meeste voor:
Extra opties

Mogelijkheden voor ieder gebruiksmoment

Naast de voorgeselecteerde opties per moment, is ieder bijgebouw geheel naar uw specifieke eisen en wensen te creëren. Zo zijn onderstaande opties mogelijkheden waarin LoungePlus kan voorzien. Staat uw wens er niet tussen? Laat het ons weten, wij ontdekken graag samen met u nieuwe mogelijkheden.