Loading
bijgebouw

Momenten

Het gebruiksmoment bepaalt aan welke vereisten uw bijgebouw moet voldoen. Een plek om te ontspannen in de avondzon, koken in uw eigen buitenkeuken of uw gasten een prettig verblijf bieden? Slechts wat voorbeelden die invloed hebben op de invulling van de faciliteiten.

Op basis van het door u gekozen gebruiksmoment maakt LoungePlus een passend plan, waarbij gedacht wordt aan alle faciliteiten die het buitenverblijf moet bieden. Zo maakt u eenvoudig juiste keuzes binnen de brede range aan mogelijkheden en wordt niets over het hoofd gezien.

LoungePlus ontzorgt

Voor de bouw van de meeste bijgebouwen zijn geen speciale wetgevingen of vergunningen nodig. Op basis van uw gebruiksmoment brengt LoungePlus u op de hoogte als dit wel zo is. U kunt hierbij denken aan die omtrent het hebben van een gastenverblijf of de fiscale aftrekbaarheid van een tuinkantoor.

Kies uw gebruiksmoment:

Opslag

Het voornamelijk praktisch gebruik van een extra bijgebouw in uw tuin: als werkplaats en voor het opslaan van gereedschap, fietsen, tuinkussens et cetera. Het gebruik van hoogwaardige materialen geeft deze opslagplaats allure.

Kiest u voor een opslagruimte, dan verzorgt LoungePlus standaard in de facilitering van:
Extra opties

Ontspanning

De dag ontspannen beginnen met een ontbijt in de frisse lucht of heerlijk een avondje onderuit zakken met een boek. Een buitenverblijf bedoeld voor ontspanning, geeft u de ruimte om beschut en ongedwongen te genieten van de charme van ieder seizoen. Een verrijking voor uw tuin én buitenleven.
Kiest u dit een ontspanningsruimte, dan verzorgt LoungePlus standaard in de facilitering van:
Extra opties

Eten en drinken

Uitgebreid dineren, borrelen met vrienden in de avondzon, uw verjaardag vieren met een barbecue. U bent de chef in uw eigen buitenkeuken. Leg uw familie en vrienden in de watten met heerlijk eten en een goed glas wijn. Of gebruik het buitenverblijf als unieke locatie voor een feest.
Kiest u dit gebruiksmoment, dan verzorgt LoungePlus standaard in de facilitering van:
Extra opties

Gastenverblijf

U geniet van bezoek bij u over de vloer. In een gastenverblijf kunnen uw gasten comfortabel blijven overnachten. U biedt hen bovendien privacy en een luxe hotelbeleving, gewoon in uw eigen tuin. Indien gewenst zijn er ook mogelijkheden om uw buitenverblijf aan te bieden in de vorm van een bed & breakfast.
Kiest u een gastenverblijf, dan verzorgt LoungePlus standaard in de facilitering van:
Extra opties

Tuinkantoor

Werkt u veel vanuit huis? Een buitenverblijf kan de ideale werkplek voor u zijn. In alle rust aandacht besteden aan uw werk en eventueel klanten ontvangen. Een plek waar werk en privé gescheiden blijven, maar u toch dichtbij uw gezin bent.
Kiest u een tuinkantoor, dan verzorgt LoungePlus standaard in de facilitering van:
Extra opties

Mix & Match

Nog geen enkel idee over de invulling van uw buitenverblijf of juist alles al tot in detail uitgedacht? Geef ons door dat het gaat om Mix & Match en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Extra opties voor elk gebruik

Naast de voorgeselecteerde opties per moment, is ieder buitenverblijf geheel naar uw specifieke eisen en wensen te creëren. Zo zijn onderstaande opties mogelijkheden waarin LoungePlus kan voorzien. Staat uw wens er niet tussen? Laat het ons weten, wij ontdekken graag samen met u nieuwe mogelijkheden.
Shopping Basket