Loading
loungeplus-modern-buitenverblijf-13
loungeplus-modern-buitenverblijf-10
loungeplus-modulair-31

Hoe werkt het

Om uw wensen door te vertalen naar het ontwerp, moeten een aantal stappen doorlopen worden. Bij LoungePlus gebeurt dit op modulaire wijze: vanuit een solide basis, in combinatie met het gebruiksmoment en uw favoriete stijl, zal een uniek persoonlijk plan worden gemaakt. Deze werkwijze zorgt voor een helder inzicht in de mogelijkheden en versnelt het proces. Een voordeel dat u bij aanschaf toekomt. LoungePlus houdt u op de hoogte van de voortgang en voorziet u van advies bij het maken van keuzes.

Ervaar vrijheid, luxe en gemak. U hoeft slechts beslissingen te nemen!

Solide basis

Welk gebruiksmoment of stijl u ook kiest: uw buitenverblijf heeft een solide basisuitrusting. Zo worden bij alle houten constructies traditionele houtverbindingen toegepast, wordt er altijd gewerkt met materialen van een hoge kwaliteit en zijn daken standaard geïsoleerd. Vanuit deze basis bouwen wij gezamenlijk met u naar een uniek ontwerp, aangepast op uw wensen.

Proces

1

1. Persoonlijk plan

Vraag vrijblijvend een persoonlijk (visueel) plan aan op basis van uw gebruiksmoment en stijl.
2

2. Ontwerp en offerte

Gezamenlijk wordt er toegewerkt naar een persoonlijk ontwerp. U ontvangt op basis hiervan een uitgewerkte offerte.
3

3. Productie

Akkoord! LoungePlus start met de productie. Onder de juiste omstandigheden treffen wij in onze werkplaats de voorbereidingen, zodat wij op locatie snel kunnen opbouwen.

4

4. Oplevering

Bij de officiële oplevering is het project definitief afgerond, maar ook daarna kunt u voor alles betreft het buitenverblijf bij ons terecht.
Shopping Basket