V3
mylenetimessen_DSC07046

Hoe werkt het

Om uw wensen door te vertalen naar het ontwerp, moeten een aantal stappen doorlopen worden. Bij LoungePlus gebeurt dit op modulaire wijze: vanuit een solide basis, in combinatie met het gebruiksmoment en uw favoriete stijl, zal een uniek persoonlijk plan worden gemaakt. Deze werkwijze zorgt voor een helder inzicht in de mogelijkheden en versnelt het proces. LoungePlus houdt u op de hoogte van de voortgang en voorziet u van advies bij het maken van keuzes.

Ervaar vrijheid, luxe en gemak. U hoeft slechts beslissingen te nemen!

Solide basis

Welk gebruiksmoment of stijl u ook kiest: uw bijgebouw heeft een solide basisuitrusting. Zo worden bij alle houten constructies traditionele houtverbindingen toegepast, wordt er altijd gewerkt met materialen van een hoge kwaliteit en zijn daken standaard geisoleerd. Vanuit deze basis bouwen wij gezamenlijk met u naar een uniek en gepersonaliseerd 3D ontwerp.

Een bijgebouw in 4 stappen

1. Oriëntatie

Graag gaan wij met u in gesprek over uw wensen en onze mogelijkheden. Op basis hiervan kunnen wij u alvast voorzien van een prijsindicatie.

2. Ontwerp en offerte

Gezamenlijk wordt er toegewerkt naar een persoonlijk 3D ontwerp. U ontvangt op basis hiervan een uitgewerkte offerte.

3. Productie

Akkoord! LoungePlus start met de productie. Onder de juiste omstandigheden treffen wij in onze werkplaats de voorbereidingen, zodat wij op locatie snel kunnen opbouwen.

4. Oplevering

Bij de officiële oplevering is het project definitief afgerond, maar ook daarna kunt u voor alles betreft het bijgebouw bij ons terecht.