Veranda Enschede

Een stijlvolle veranda, als kers op de taart op uw woonomgeving in Enschede of de nabije omgeving hiervan. Een plek waar u geniet met geliefden en vrienden. 

LoungePlus ontwerpt en realiseert unieke veranda’s van ambachtelijke kwaliteit. Alleen de beste kwaliteit is voldoende. U maakt de keuzes en wij voeren het werk uit. 

Specialist Gijs komt graag eens bij u langs voor een ontmoeting en een kennismaking. Gijs denkt graag eens met u mee over uw leefomgeving en de ideeën die u hierbij heeft. Treffen we u snel?

Wit plafond veranda in Enschede

Een greep uit onze realisaties

Veranda Enschede buitenkant

Anderen aan het woord

reviews

LoungePlus wordt beoordeeld met 5 sterren door 4 anderen

Familie Steenbergen

''Lounge Plus denkt met je mee en komt altijd met goede oplossingen. Gijs is bevlogen en gaat voor kwaliteit. Komt zijn woord na en voor eerlijke prijs. Ik ben erg tevreden. Echt fijn bedrijf.''

Familie Luijendijk

''Gijs heeft bij ons een prachtige tuinkamer neergezet! Hij heeft ons hierbij van begin (hele mooie duidelijke hoogwaardige tekeningen) tot eind van goed advies voorzien! Ook tijdens de bouwfase waren wijzigingen en/of extra's geen enkel probleem! Wij zijn echt super blij met het eind resultaat en kunnen LoungePlus/Gijs echt aanbevelen!''

Mogelijkheden veranda

Maximaal genieten van uw bijgebouw doet u met het toevoegen van extra opties om het geheel te personaliseren. Op onze ‘momenten’ pagina hebben wij al opties voor u voorgeselecteerd op basis van het gebruiksmoment.

Natuurlijk kunt u ook van de voorgeselecteerde opties afwijken en kan ieder bijgebouw geheel naar uw specifieke voorkeuren gerealiseerd worden. Zo zijn onderstaande opties mogelijkheden waarin LoungePlus u kan voorzien.

Staat uw wens er niet tussen? Laat het ons weten, wij ontdekken graag samen met u nieuwe mogelijkheden..

Gijs Dijkman LoungePlus Specialist

Kunnen we u van dienst zijn?

Specialist Gijs denkt met u mee over de eventuele realisatie van een bijgebouw.

Voor welke gebruiksmomenten dient het bijgebouw? Vanuit dit uitgangspunt bepaald u samen met Gijs uit welke materialen het bijgebouwd vervaardigd wordt en de opties (bv. een buitenkeuken) geïntegreerd in het bijgebouw.

Gijs komt graag bij u op locatie om de mogelijkheden te bespreken. 

Momenten onder de veranda in Enschede

Geniet van de stilte en de rust in de natuur onder de veranda. Een zonnige lente ochtend of een broeierige zomeravond waarop de verkoeling inzet, u mag het zeggen.

Een heerlijke barbecue of een simpel ontbijt. Onder de veranda zijn al deze momenten even prettig. Kiest u voor een bescheiden maar verfijnde veranda of oriënteert u zich op iets groters?

Wat is het werkgebied van LoungePlus?

LoungePlus haar werkplaats is gevestigd in Stokkum, Gelderland. Stokkum ligt aan de grens bij Duitsland in de omgeving van Doetinchem. Naast Enschede is ons werkgebied uitgestrekt over de omgevingen van Doetinchem, Apeldoorn en Nijmegen.

Uiteraard kunnen we u ook helpen in de omgeving van Enschede. Denk hierbij aan plaatsen als Hengelo en Haaksbergen.

Specialist Gijs komt graag eens bij u langs voor een kennismaking in Enschede. Zo ziet Gijs direct uw leefomgeving en kunnen we uw ideeën eens mengen met onze expertise.