Veranda Nijmegen

U oriënteert zich op een luxe veranda welke op vele momenten gebruikt kan worden door het ontwerp en de functionaliteiten aanwezig in de veranda (denk bijvoorbeeld aan een buitenkeuken). Uiteraard dient de veranda tot in de details afgewerkt te zijn. U wilt immers op ieder moment kunnen genieten onder de veranda.

Spreekt bovenstaande u aan? Dan is LoungePlus wellicht de juiste partij om eens mee te sparren over uw ideeën. Iedere keer weer komen de specialisten van LoungePlus weer tot een uniek ontwerp waarin uw behoeften en wensen naar voren komen. Na vele realisaties en jarenlange ervaring met verschillende houtsoorten denken we graag eens mee over uw project.

Specialist Gijs komt met alle plezier bij u langs in Nijmegen (of in de omgeving van Nijmegen) om uw behoeften in kaart te brengen. De verschillende houtsoorten neemt Gijs altijd mee zodat u kennis kunt maken met de materialen. Na het bezoek van Gijs ontvangt u van ons een advies op basis van onze expertise en uw wensen.

veranda in Nijmegen

Buitengewone kwaliteit

 Van constructie tot aan de kleinste details. Wij hebben oog voor de dingen die het verschil maken.

Volledig ontzorgd

Gedurende het proces nemen we u alles uit handen. U hoeft alleen beslissingen te nemen.

Snelle realisatie

Wij zorgen voor een vlotte oplevering zodat u snel kunt genieten van het extra woonplezier.

Uniek ontworpen

Ieder project is uniek en gepersonaliseerd. Voor ieder project maken wij een 3D-ontwerp.

Een greep uit onze realisaties

veranda in Nijmegen hout

Anderen aan het woord

reviews

LoungePlus wordt beoordeeld met 5 sterren door 4 anderen

Familie Steenbergen

''Lounge Plus denkt met je mee en komt altijd met goede oplossingen. Gijs is bevlogen en gaat voor kwaliteit. Komt zijn woord na en voor eerlijke prijs. Ik ben erg tevreden. Echt fijn bedrijf.''

Familie Luijendijk

''Gijs heeft bij ons een prachtige tuinkamer neergezet! Hij heeft ons hierbij van begin (hele mooie duidelijke hoogwaardige tekeningen) tot eind van goed advies voorzien! Ook tijdens de bouwfase waren wijzigingen en/of extra's geen enkel probleem! Wij zijn echt super blij met het eind resultaat en kunnen LoungePlus/Gijs echt aanbevelen!''

Mogelijkheden veranda

Maximaal genieten van uw bijgebouw doet u met het toevoegen van extra opties om het geheel te personaliseren. Op onze ‘momenten’ pagina hebben wij al opties voor u voorgeselecteerd op basis van het gebruiksmoment.

Natuurlijk kunt u ook van de voorgeselecteerde opties afwijken en kan ieder bijgebouw geheel naar uw specifieke voorkeuren gerealiseerd worden. Zo zijn onderstaande opties mogelijkheden waarin LoungePlus u kan voorzien.

Staat uw wens er niet tussen? Laat het ons weten, wij ontdekken graag samen met u nieuwe mogelijkheden..

Gijs Dijkman LoungePlus Specialist

Kunnen we u van dienst zijn?

Specialist Gijs denkt met u mee over de eventuele realisatie van een bijgebouw.

Voor welke gebruiksmomenten dient het bijgebouw? Vanuit dit uitgangspunt bepaald u samen met Gijs uit welke materialen het bijgebouwd vervaardigd wordt en de opties (bv. een buitenkeuken) geïntegreerd in het bijgebouw.

Gijs komt graag bij u op locatie om de mogelijkheden te bespreken. 

Momenten in Nijmegen

Het basisuitgangspunt van LoungePlus, wanneer er wordt nagedacht over het ontwerp van de veranda en de functionaliteit, is de zogenoemde momenten filosofie. De specialisten van LoungePlus vragen zich in eerste instantie namelijk altijd af voor welke gebruiksmomenten de veranda gerealiseerd wordt.

U kunt de gebruiksmomenten breed interpreteren. Wanneer u bijvoorbeeld graag buiten kookt dan houden we hier rekening mee in het ontwerp van de veranda. Zo ontstaat er iedere keer weer een uniek ontwerp dat naadloos aansluit op de wensen en behoeften van de geïnteresseerde. Nadat het idee conceptueel is uitgewerkt wordt er uiteraard ook een 3D-ontwerp gemaakt van de veranda (in uw leefomgeving).

Materialen van de veranda

Tijdens het ontwerp van de veranda staan smaak en functionaliteit vooraan. Zo werken onze specialisten in basis met verschillende houtsoorten welke gecombineerd kunnen worden met andere materialen zoals staal en beton. Door de unieke combinaties van materialen verwordt iedere veranda tot een uniek exemplaar. Heeft u een heel ander idee? Hier zijn we erg benieuwd naar en we helpen u graag bij het uitwerken.

Functionaliteiten

Met de functionaliteiten in de veranda bedoelen we alle opties die zijn toegevoegd aan de veranda. Bepaalde functionaliteiten worden standaard al toegevoegd aan de veranda’s van LoungePlus. Andere functionaliteiten worden op basis van uw wensen optioneel toegevoegd.

U kunt bij functionaliteiten onder andere denken aan zaken als een audiovisueel systeem waarmee u ten alle tijden in stijl uw favoriete sportwedstrijden kijkt. Mogelijk vindt u het fijn om de ‘s avonds onder de veranda te vertoeven, dan kan het een goed idee zijn om de veranda afsluitbaar te maken middels glazen schuifwanden.

Wetgeving en fiscale aftrekbaarheid

In sommige gevallen dient er nagedacht te worden over een eventuele vergunning wanneer u een veranda wil laten plaatsen. In veel gevallen is een vergunning niet nodig. Toch begrijpen we dat het voor u prettig is wanneer dit soort zaken gewoon geregeld zijn. En dat doen we voor u. Zo voorkomen we in alle gevallen ongewenste situaties. Het is namelijk zo dat voor iedere gemeente andere regels gelden voor wat betreft vergunningen. Zo ook voor Nijmegen en omringende plaatsen in de buurt van Nijmegen.

Anderzijds heeft u in sommige gevallen recht op een fiscale aftrekbaarheid wanneer we voor u aan de slag gaan om een bijgebouw realiseren. In het geval van een veranda zou dit minder snel aan de orde zijn. Maar wanneer er bijvoorbeeld een tuinkantoor wordt gerealiseerd in combinatie met een veranda, dan zou dit bijvoorbeeld wel aan de orde kunnen zijn.

Vragen die we veel voorbij horen komen

Mogelijk oriënteert u zich voor het eerst op de realisatie van een veranda c.q. bijgebouw in uw leefomgeving. Het is logisch dat er dan wat vragen in u opkomen. Dit kunnen de meest algemene vragen zijn tot en met vragen welke u liever stelt wanneer u persoonlijk advies krijgt. Uiteraard beantwoorden wij uw persoonlijke vragen graag wanneer we bij u op locatie mogen komen om uw ideeën aan te horen. De wat algemenere vragen hebben we hieronder alvast op een rijtje gezet.

Zijn de realisaties van LoungePlus maatwerk?

Bij LoungePlus is iedere realisatie volledig uniek. Dit heeft onder andere te maken met de gedachtegang van waaruit het ontwerp van de veranda c.q. het bijgebouw is gemaakt. Bij het ontwerp houden namelijk altijd rekening met uw gebruiksmomenten van het bijgebouw. Daarnaast wordt er in het ontwerp altijd nagedacht over de omgeving waarin de uiteindelijke realisatie wordt geplaatst.

Wordt er vooraf een ontwerp gemaakt?

Van ieder project wordt een 3D-tekening gemaakt waarmee de aanstaande realisatie tot in de kleinste details in kaart wordt gebracht. Uiteraard krijgt u dit ontwerp ook (meermaals) te zien. Zo kan er altijd bijgestuurd worden wanneer u dit nodig acht. Uiteindelijk kan er, door het visueel maken van uw veranda bijgebouw, het voor u perfecte resultaat neergezet worden.

Is LoungePlus ook actief in de omgeving van Nijmegen?

De bijgebouwen van LoungePlus vindt u terug door heel Nederland heen. LoungePlus haar roots liggen in Gelderland, in het pittoreske plaatsje Stokkum. Vanuit Nijmegen is het ongeveer 45 minuten rijden naar Stokkum. Wij bezoeken met alle plezier uw woonlocatie in Nijmegen of in de omgeving hiervan.

Uiteraard plaatsen we ook in omliggende realiseren we ook veranda’s in omliggende plaatsen van Nijmegen. Denk hierbij onder andere aan plaatsen als Arnhem, Duiven, Wijchen, Zevenaar, Elst, Ede en Groesbeek