Veranda buitenkeuken

Heerlijk buiten koken, in het bijzijn van dierbaren. Maximaal genieten en anderen laten genieten van uw kookkunsten. Op een heerlijke zomerdag, maar ook op dagen dat de temperatuur aangenaam is maar het weer wat minder. De veranda met buitenkeuken maakt het mogelijk.

Wanneer u aan LoungePlus denkt dan kunt u denken aan ambachtelijke kwaliteit en verregaande service. Bij ons heeft u geen omkijken naar het project, het enige dat u hoeft te doen is knopen doorhakken. Onze vakspecialisten verzorgen de realisatie, tot in de kleinste puntjes.

Verheugd maken we kennis met u. Specialist Gijs bezoekt u graag eens op locatie om het samen met u over uw ideeën te hebben voor wat betreft de realisatie van de veranda met buitenkeuken. Treffen we u binnenkort?

Buitenkeuken veranda van binnen

Buitengewone kwaliteit

 Van constructie tot aan de kleinste details. Wij hebben oog voor de dingen die het verschil maken.

Volledig ontzorgd

Gedurende het proces nemen we u alles uit handen. U hoeft alleen beslissingen te nemen.

Snelle realisatie

Wij zorgen voor een vlotte oplevering zodat u snel kunt genieten van het extra woonplezier.

Uniek ontworpen

Ieder project is uniek en gepersonaliseerd. Voor ieder project maken wij een 3D-ontwerp.

Een greep uit onze realisaties

Veranda met buitenkeuken van buiten

Anderen aan het woord

reviews

LoungePlus wordt beoordeeld met 5 sterren door 4 anderen

Familie Steenbergen

''Lounge Plus denkt met je mee en komt altijd met goede oplossingen. Gijs is bevlogen en gaat voor kwaliteit. Komt zijn woord na en voor eerlijke prijs. Ik ben erg tevreden. Echt fijn bedrijf.''

Familie Luijendijk

''Gijs heeft bij ons een prachtige tuinkamer neergezet! Hij heeft ons hierbij van begin (hele mooie duidelijke hoogwaardige tekeningen) tot eind van goed advies voorzien! Ook tijdens de bouwfase waren wijzigingen en/of extra's geen enkel probleem! Wij zijn echt super blij met het eind resultaat en kunnen LoungePlus/Gijs echt aanbevelen!''

Mogelijkheden veranda

Maximaal genieten van uw bijgebouw doet u met het toevoegen van extra opties om het geheel te personaliseren. Op onze ‘momenten’ pagina hebben wij al opties voor u voorgeselecteerd op basis van het gebruiksmoment.

Natuurlijk kunt u ook van de voorgeselecteerde opties afwijken en kan ieder bijgebouw geheel naar uw specifieke voorkeuren gerealiseerd worden. Zo zijn onderstaande opties mogelijkheden waarin LoungePlus u kan voorzien.

Staat uw wens er niet tussen? Laat het ons weten, wij ontdekken graag samen met u nieuwe mogelijkheden..

Gijs Dijkman LoungePlus Specialist

Kunnen we u van dienst zijn?

Specialist Gijs denkt met u mee over de eventuele realisatie van een bijgebouw.

Voor welke gebruiksmomenten dient het bijgebouw? Vanuit dit uitgangspunt bepaald u samen met Gijs uit welke materialen het bijgebouwd vervaardigd wordt en de opties (bv. een buitenkeuken) geïntegreerd in het bijgebouw.

Gijs komt graag bij u op locatie om de mogelijkheden te bespreken. 

Geniet het gehele jaar van een veranda buitenkeuken

Hoe heerlijk is het idee dat je gedurende het hele jaar kunt genieten van een buitenkeuken onder de veranda? Of het nou zomer of winter, lente of herfst is; een veranda kun je onder de juiste condities gedurende het gehele jaar gebruiken. 

Wanneer het frisser is dan kun je bijvoorbeeld eens nadenken over het plaatsen van een heater om zo ook gedurende de water frissere periodes gebruik te maken van de veranda. Op deze wijze creëer je écht een extra leefruimte die je het gehele jaar kunt gebruiken.

Koken onder de veranda

De meest fantastische gerechten bereiden onder de veranda, voor uzelf of om anderen te laten genieten van uw kookkunsten. Bent u op zoek naar specifieke apparatuur? Houdt u het bescheiden of kiest u voor luxe? Geen enkel probleem. Bespreek uw wensen met ons zodat we dat voor u kunnen arrangeren wat u wenst.

Of dit nu gaat over speciale kookapparatuur, een wijze waarop u de keuken graag geplaatst zou zien of de grootte van de keuken ten opzichte van de veranda; alles is bespreekbaar. Bij LoungePlus is iedere realisatie weer maatwerk. 

De momenten bij LoungePlus 

Zoals u hierboven gelezen heeft laten we bij LoungePlus niets aan het toeval over wanneer het aankomt op uw veranda met buitenkeuken. Om er zeker van te zijn dat alles wat u wenst zit inbegrepen in de veranda gaan we bij LoungePlus uit van de zogeheten Momenten filosofie.

Wanneer specialist Gijs samen met u de Momenten bespreekt dan is hij met name benieuwd naar wanneer u verwacht gebruik te maken van de veranda. Na het doornemen van de Momenten komen er vaak zaken aan het licht waar nog niet over na is gedacht.

Op deze wijze komt u samen met specialist Gijs op één niveau en wordt voor hem precies duidelijk waar jullie graag naar toe zouden willen met de veranda. Vanuit deze gedachtegang kan Gijs beginnen met de opzet van het 3D-ontwerp.

Veelgestelde vragen

Een veranda met buitenkeuken laat je natuurlijk niet iedere dag plaatsen. Daarom is goed doordacht plan erg belangrijk. Hier komen de nodige vragen bij kijken.

Vragen waar u mee zit beantwoorden wij uiteraard graag voor u. Hieronder hebben we alvast een aantal algemene vragen opgesteld en direct beantwoord. Deze vragen worden namelijk veel gesteld.

Uw persoonlijke vragen beantwoord specialist Gijs graag tijdens de kennismaking. 

Heb ik een vergunning nodig voor een veranda met buitenkeuken?

In de meeste gevallen heeft u geen vergunning nodig op het moment dat er een veranda wordt geplaatst.

Let op: er zijn uitzonderingen wanneer een vergunning wel benodigd is. Wil u bijvoorbeeld een grootschalig zwembad laten overkappen? Dan zou hier mogelijk een vergunning voor nodig zijn. Daarnaast heeft het er onder andere mee te maken waar de veranda geplaatst wordt, wat de omvang van de veranda is en in welke gemeente u woonachtig bent.

Krijg ik bij LoungePlus een ontwerp te zien van mijn veranda?

Bij LoungePlus realiseren we enkel unieke veranda’s. Van iedere veranda bestaat er dus maar één. 

Nadat we uw wensen in kaart hebben gebracht gaat specialist Gijs op basis van uw wensen aan de slag met een 3D-ontwerp dat onderhevig is aan meerdere revisies.

Wat is jullie werkgebied?

Ons werkgebied omvat heel Nederland. LoungePlus zit gevestigd in Stokkum, Gederland. Een klein plaatsje tegen de Duitse grens in Gederland. In Stokkum vindt u tevens ook onze werkplaats.