Moderne veranda

De moderne veranda, een heus lijnenspel. De rechte lijnen in combinatie met een afgewerkt plafond, mogelijk met ingebouwde verlichting, zorgt voor een prachtig geheel. De staanders kunnen naar wens worden afgewerkt met beton.

Herkent u zich in de bovenstaande omschrijving? Dan kunnen we u bij LoungePlus mogelijk helpen met de realisatie van uw moderne veranda. Binnen ons portfolio zijn er inmiddels ook een aantal, geheel unieke, veranda’s in de moderne stijl gerealiseerd.

Wij bezoeken u graag voor een kennismaking aan huis, bij LoungePlus houden we van maatwerk en persoonlijk contact. Specialist Gijs adviseert u vrijblijvend over de mogelijkheden. Uiteraard is er ook alle ruimte om uw vragen te beantwoorden. Ontmoeten we elkaar snel?

moderne veranda in tuin

Buitengewone kwaliteit

 Van constructie tot aan de kleinste details. Wij hebben oog voor de dingen die het verschil maken.

Volledig ontzorgd

Gedurende het proces nemen we u alles uit handen. U hoeft alleen beslissingen te nemen.

Snelle realisatie

Wij zorgen voor een vlotte oplevering zodat u snel kunt genieten van het extra woonplezier.

Uniek ontworpen

Ieder project is uniek en gepersonaliseerd. Voor ieder project maken wij een 3D-ontwerp.

Een greep uit onze realisaties

afgewerkt plafond moderne veranda
Moderne veranda van binnen

Anderen aan het woord

reviews

LoungePlus wordt beoordeeld met 5 sterren door 4 anderen

Familie Steenbergen

''Lounge Plus denkt met je mee en komt altijd met goede oplossingen. Gijs is bevlogen en gaat voor kwaliteit. Komt zijn woord na en voor eerlijke prijs. Ik ben erg tevreden. Echt fijn bedrijf.''

Familie Luijendijk

''Gijs heeft bij ons een prachtige tuinkamer neergezet! Hij heeft ons hierbij van begin (hele mooie duidelijke hoogwaardige tekeningen) tot eind van goed advies voorzien! Ook tijdens de bouwfase waren wijzigingen en/of extra's geen enkel probleem! Wij zijn echt super blij met het eind resultaat en kunnen LoungePlus/Gijs echt aanbevelen!''

Mogelijkheden veranda

Maximaal genieten van uw bijgebouw doet u met het toevoegen van extra opties om het geheel te personaliseren. Op onze ‘momenten’ pagina hebben wij al opties voor u voorgeselecteerd op basis van het gebruiksmoment.

Natuurlijk kunt u ook van de voorgeselecteerde opties afwijken en kan ieder bijgebouw geheel naar uw specifieke voorkeuren gerealiseerd worden. Zo zijn onderstaande opties mogelijkheden waarin LoungePlus u kan voorzien.

Staat uw wens er niet tussen? Laat het ons weten, wij ontdekken graag samen met u nieuwe mogelijkheden..

Gijs Dijkman LoungePlus Specialist

Kunnen we u van dienst zijn?

Specialist Gijs denkt met u mee over de eventuele realisatie van een bijgebouw.

Voor welke gebruiksmomenten dient het bijgebouw? Vanuit dit uitgangspunt bepaald u samen met Gijs uit welke materialen het bijgebouwd vervaardigd wordt en de opties (bv. een buitenkeuken) geïntegreerd in het bijgebouw.

Gijs komt graag bij u op locatie om de mogelijkheden te bespreken. 

Momenten in een strakke moderne veranda aan huis

Een moderne veranda, volgens de Momenten filosofie van LoungePlus. U vraagt zich mogelijk af wat er bedoeld wordt met de Momenten

De Momenten filosofie is de denkwijze welke wordt gehanteerd bij LoungePlus waarmee we de voor u perfecte veranda kunnen realiseren. Binnen deze denkwijze zijn we namelijk benieuwd naar de door u verwachte gebruiksmomenten van de veranda. 

Wanneer u hierover nadenkt komen er mogelijk Momenten naar boven waaraan u nog niet gedacht had. Specialist Gijs vertelt u hier graag meer over tijdens de kennismaking. Uiteraard is dan ook alle mogelijk om samen na te denken over de Momenten.

Mogelijk komt u er tijdens het bespreken van de Momenten achter dat u meer gecharmeerd bent van een andere wat meer luxe look of een veranda in de industriële stijl. Wij denken graag met u mee.

Verder denken dan een strakke veranda

De momenten gaan verder dan de inrichting en het uiterlijk van de strakke veranda. Heeft u bijvoorbeeld al eens nagedacht over de functionaliteiten van de veranda?

U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Wanneer u wenst een wellness gedeelte te combineren met een veranda, dan is dit mogelijk. Een berging gecombineerd met een veranda? Geen enkel probleem. Alles om te voldoen aan uw Momenten.

Mogelijk weet u al precies wat u wil, dat kan uiteraard. Maak uw wensen kenbaar aan ons en wij denken graag met u mee over hoe uw ideeën het best gerealiseerd kunnen worden.

Specialist Gijs maakt altijd een 3D-tekening zodat u exact kunt zien of uw ideeën goed zijn overgebracht. Akkoord? Pas dan gaan we voor u aan de slag. 

Veelgestelde vragen over de moderne veranda

U wil een moderne veranda laten realiseren, daar komt uiteraard het nodige bij kijken. Vanzelfsprekend heeft u hier enkele vragen over. Het is immers niet uw dagelijkse bezigheid om een veranda te laten plaatsen. We beantwoorden uw vragen uw vragen graag.

Hieronder hebben we alvast een aantal algemene, veelgehoorde, vragen voor u beantwoord. 

Persoonlijke vragen en onduidelijkheden nemen we graag met u door tijdens de kennismaking. Er is dan alle ruimte om uw vragen te beantwoorden.

Krijg ik een ontwerp te zien van de moderne veranda?

Bij LoungePlus maken we altijd een ontwerp van uw veranda, deze wordt gepresenteerd aan u in 3D. Zo ziet u precies wat u kunt verwachten van de moderne veranda. Veel mensen ervaren dit als prettig omdat u dan een idee heeft waar u aan toe bent.

Anderzijds is het 3D ontwerp de perfecte mogelijkheid om eventuele wenselijke veranderingen aan te geven aan de veranda. Bijsturen op een tekening is immers veel gemakkelijker dan wanneer er al een veranda staat. 

Heb ik een vergunning nodig wanneer ik een veranda wil laten plaatsen?

In de meeste gevallen is een vergunning niet verplicht wanneer u een veranda wil laten plaatsen. Echter zijn er ook in dit geval uitzonderingen. Zo heeft, of u wel of geen vergunning nodig heeft, het er onder andere mee te maken waar u de veranda laat plaatsen, welke omvang de veranda heeft en in welke gemeente u woont of wel of geen vergunning nodig heeft. 

Waar plaatst LoungePlus haar veranda’s?

Onze veranda’s zijn te bewonderen door heel Nederland. Onafhankelijk van waar u woonachtig bent in Nederland kunnen helpen we u dus graag met de realisatie van uw moderne veranda.