Veranda Apeldoorn

U bent op zoek naar een veranda van uitstekende kwaliteit, tot in de grootste details afgewerkt. Vanzelfsprekend wordt het gehele proces, van A tot Z, voor u geregeld. 

Kunt u zich vinden in bovenstaande? Dan kunnen we u bij LoungePlus helpen met de realisatie van uw droom veranda. Zoals u mogelijk al begrepen heeft maken we het verschil op het gebied van service en kwaliteit. 

LoungePlus combineert moderne technieken en materialen om iedere keer weer tot ambachtelijke kwaliteit te komen. 

Specialist Gijs van LoungePlus denkt graag eens met u mee over de realisatie van droomveranda in Apeldoorn of in de omgeving van Apeldoorn. Gijs komt vrijblijvend bij u op locatie om de omgeving in zich op te nemen en zodat hij samen met u uw wensen door kan nemen. Na afloop krijgt u van Gijs een advies, eventueel vergezeld met een 3D-ontwerp. 

Veranda Apeldoorn donker hout

Een greep uit onze realisaties

Houten veranda aan grasveld in Apeldoorn
Veranda te Apeldoorn open

Anderen aan het woord

reviews

LoungePlus wordt beoordeeld met 5 sterren door 4 anderen

Familie Steenbergen

''Lounge Plus denkt met je mee en komt altijd met goede oplossingen. Gijs is bevlogen en gaat voor kwaliteit. Komt zijn woord na en voor eerlijke prijs. Ik ben erg tevreden. Echt fijn bedrijf.''

Familie Luijendijk

''Gijs heeft bij ons een prachtige tuinkamer neergezet! Hij heeft ons hierbij van begin (hele mooie duidelijke hoogwaardige tekeningen) tot eind van goed advies voorzien! Ook tijdens de bouwfase waren wijzigingen en/of extra's geen enkel probleem! Wij zijn echt super blij met het eind resultaat en kunnen LoungePlus/Gijs echt aanbevelen!''

Mogelijkheden veranda

Maximaal genieten van uw bijgebouw doet u met het toevoegen van extra opties om het geheel te personaliseren. Op onze ‘momenten’ pagina hebben wij al opties voor u voorgeselecteerd op basis van het gebruiksmoment.

Natuurlijk kunt u ook van de voorgeselecteerde opties afwijken en kan ieder bijgebouw geheel naar uw specifieke voorkeuren gerealiseerd worden. Zo zijn onderstaande opties mogelijkheden waarin LoungePlus u kan voorzien.

Staat uw wens er niet tussen? Laat het ons weten, wij ontdekken graag samen met u nieuwe mogelijkheden..

Gijs Dijkman LoungePlus Specialist

Kunnen we u van dienst zijn?

Specialist Gijs denkt met u mee over de eventuele realisatie van een bijgebouw.

Voor welke gebruiksmomenten dient het bijgebouw? Vanuit dit uitgangspunt bepaald u samen met Gijs uit welke materialen het bijgebouwd vervaardigd wordt en de opties (bv. een buitenkeuken) geïntegreerd in het bijgebouw.

Gijs komt graag bij u op locatie om de mogelijkheden te bespreken. 

Momenten in Apeldoorn

De Momenten filosofie is een denkwijze waarop er vanuit LoungePlus wordt gekeken naar de realisatie van veranda bijgebouwen. Door de Momenten filosofie toe te passen krijgt een veranda veel meer waarde dan een reguliere veranda. We leggen u graag uit waarom. 

De Momenten denkwijze is bij LoungePlus in het leven geroepen om een veranda precies zo te laten worden zoals u wenst. Middels de momenten filosofie brengen we de door u verwachte gebruiksmomenten van de veranda in kaart met alles dat hierbij hoort.

Zo kunnen we samen met u vantevoren een adequate inschatting maken van waar de veranda aan dient te voldoen. Deze vereisten laten we terugkomen in het 3D-ontwerp dat we voor uw unieke veranda gemaakt hebben. Op deze wijze verwordt een ogenschijnlijk reguliere veranda tot een heus stijlvol bijgebouw waarin al uw wensen en behoeften verwerkt zitten. 

Heeft u nog op- of aanmerkingen op het 3D-ontwerp? Geen enkel probleem. We nemen in ieder geval de tijd om het ontwerp met u door te spreken en waarna nodig (meermalen) aanpassingen te doen. Pas wanneer u geheel tevreden bent en de veranda voor u als perfect aanvoert zetten we de volgende stap in het proces. 

Welke stijl spreekt u het meest aan?

Ondanks het feit dat een veranda bijgebouw geheel naar wens te ontwerpen valt werken we bij LoungePlus vanuit drie basisstijlen; namelijk de landelijke, moderne en industriële stijl. 

De stijlen zijn in het leven geroepen om u vanuit verschillende perspectieven de mogelijkheden te laten zien bij LoungePlus. Uiteraard, wanneer u gecharmeerd bent van een van de drie stijlen, kunnen we vanuit de basisgedachte van de betreffende stijl voor u aan de slag gaan met een ontwerp. 

Welke stijl past volgens u zelf het best bij uw huis en uw leefomgeving in Apeldoorn? Komt u er niet uit? Specialist Gijs komt met plezier bij u langs voor een kennismaking.

Veelgestelde vragen

Mogelijk verdiept u zich al enige tijd in de mogelijkheden van de realisatie van een veranda in uw leefomgeving. Het is logisch dat er dan vragen naar boven komen waar u niet direct het antwoord op weet. Vanuit onze rol als specialist helpt LoungePlus u graag met het beantwoorden van deze vragen en onzekerheden.

Daarom hebben we hieronder vast enkele veelgehoorde vragen met bijbehorende antwoorden voor u beschreven. Grote kans dat u nog aanvullende vragen heeft. Deze beantwoorden we graag tijdens de kennismaking of wanneer u contact met ons opneemt. Treffen we u binnenkort?

Heb ik altijd een vergunning nodig wanneer ik een veranda wil laten plaatsen?

Het is afhankelijk van de gemeente waarin u woonachtig bent en het bijgebouw (de veranda) welke u wil laten plaatsen of een vergunning benodigd is. Zo zijn de vereisten in de gemeente Apeldoorn mogelijk anders dan in de gemeente Amsterdam.

Let wel; in de meeste gevallen is een vergunning niet nodig in het geval van wanneer er een veranda geplaatst wordt. Het is echter wel een goed idee om na te denken over de mogelijkheden van een benodigde vergunning. 

Uiteraard begeleiden we u bij LoungePlus bij de eventuele aanvraag van een vergunning en stellen we voor u vast of u wel of geen vergunning nodig heeft. 

Maken jullie een ontwerp van de veranda?

U ontvangt bij LoungePlus altijd een ontwerp van de veranda in 3D-formaat. Volgens ons is dit de enige manier waarop u kunt zien hoe de veranda eruit komt te zien. Zo weet u precies waar u aan toe bent wanneer het aankomt op de realisatie.

Een bijkomend voordeel, wanneer de veranda voor u geheel inzichtelijk is, is dat er nog bijgestuurd kan worden als u op basis van de veranda toch één of meerdere punten ziet waarover u niet geheel tevreden bent. 

We passen het ontwerp met alle plezier voor u aan. Een volgende stap in het realisatie proces zetten we pas op het moment dat u geheel tevreden bent met het ontwerp. 

Binnen welke straal plaatsen jullie veranda’s?

Onze veranda’s plaatsen we door heel Nederland heen, dus ook in Apeldoorn. 

Vanuit onze werkplaats in Stokkum (Gelderland) realiseren we wekelijks nieuwe veranda bijgebouwen in voornamelijk het oosten van het land. 

Wij helpen u graag met de realisatie van uw nieuwe veranda in Apeldoorn. Treffen we u binnenkort voor een kennismaking?