Veranda zwembad

Een droom voor velen is een middels een veranda overdekt zwembad in de tuin waar gedurende het gehele jaar genoten kan worden van het zwembad en een aangename temperatuur. 

Oriënteert u zich op enkel de realisatie van de veranda of wordt het een totaalproject en wordt het zwembad ook nog aangelegd? In beide gevallen kan LoungePlus u van dienst zijn met de realisatie en projectbegeleiding van het zwembad en de veranda.

Specialist Gijs komt graag eens bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en uw wensen en behoeften in kaart te brengen. Indien uw interesse gewekt is ontvangt u, uiteraard geheel vrijblijvend, een prijsindicatie. Treffen wij u snel?

veranda zwembad van LoungePlus

Buitengewone kwaliteit

 Van constructie tot aan de kleinste details. Wij hebben oog voor de dingen die het verschil maken.

Volledig ontzorgd

Gedurende het proces nemen we u alles uit handen. U hoeft alleen beslissingen te nemen.

Snelle realisatie

Wij zorgen voor een vlotte oplevering zodat u snel kunt genieten van het extra woonplezier.

Uniek ontworpen

Ieder project is uniek en gepersonaliseerd. Voor ieder project maken wij een 3D-ontwerp.

Een greep uit onze realisaties

luxe veranda met shutters

Anderen aan het woord

reviews

LoungePlus wordt beoordeeld met 5 sterren door 4 anderen

Familie Steenbergen

''Lounge Plus denkt met je mee en komt altijd met goede oplossingen. Gijs is bevlogen en gaat voor kwaliteit. Komt zijn woord na en voor eerlijke prijs. Ik ben erg tevreden. Echt fijn bedrijf.''

Familie Luijendijk

''Gijs heeft bij ons een prachtige tuinkamer neergezet! Hij heeft ons hierbij van begin (hele mooie duidelijke hoogwaardige tekeningen) tot eind van goed advies voorzien! Ook tijdens de bouwfase waren wijzigingen en/of extra's geen enkel probleem! Wij zijn echt super blij met het eind resultaat en kunnen LoungePlus/Gijs echt aanbevelen!''

Mogelijkheden veranda

Maximaal genieten van uw bijgebouw doet u met het toevoegen van extra opties om het geheel te personaliseren. Op onze ‘momenten’ pagina hebben wij al opties voor u voorgeselecteerd op basis van het gebruiksmoment.

Natuurlijk kunt u ook van de voorgeselecteerde opties afwijken en kan ieder bijgebouw geheel naar uw specifieke voorkeuren gerealiseerd worden. Zo zijn onderstaande opties mogelijkheden waarin LoungePlus u kan voorzien.

Staat uw wens er niet tussen? Laat het ons weten, wij ontdekken graag samen met u nieuwe mogelijkheden..

Gijs Dijkman LoungePlus Specialist

Kunnen we u van dienst zijn?

Specialist Gijs denkt met u mee over de eventuele realisatie van een bijgebouw.

Voor welke gebruiksmomenten dient het bijgebouw? Vanuit dit uitgangspunt bepaald u samen met Gijs uit welke materialen het bijgebouwd vervaardigd wordt en de opties (bv. een buitenkeuken) geïntegreerd in het bijgebouw.

Gijs komt graag bij u op locatie om de mogelijkheden te bespreken. 

Ultiem genieten in het zwembad onder de veranda

Het veranda overkoepelende zwembad kan voor zoveel doeleinden gebruikt worden. Geeft u een feestje en nodigt u vrienden uit? Of wordt het een barbecue voor familie waarin alle (klein)kinderen hun geluk niet op kunnen en het een groot feest wordt?

Wij denken graag met u mee

Alles wat u zich wenst kan in principe gerealiseerd worden, LoungePlus denkt graag groots met u mee. Mede om deze reden noemen we een veranda ook wel een bijgebouw. Er is namelijk zoveel meer mogelijk dan enkel een veranda. Om deze mogelijkheden tot werkelijkheid te laten verworden gaan we bij LoungePlus te werk onder de zogeheten Momenten filosofie.

Gebruiksmomenten van de veranda als uitgangspunt voor het ontwerp 

De momenten filosofie daagt u en ons uit om verder te denken dan de, in dit geval. veranda alleen. Waar verwacht u de veranda straks, buiten het zwembad om, nog meer voor te gaan gebruiken? Een feestje, of om in te ontspannen? Kiest u voor luxe of houdt u het bescheiden maar degelijk? Kookt u graag buiten? Dan zijn er mogelijkheden om een buitenkeuken te realiseren onder de veranda.

Het antwoord op deze vraag brengt nieuwe ideeën met zich mee. Want wellicht is het een goed idee om eens na te denken over de eventuele realisatie van een buitenkeuken of een bar onder de veranda. Op deze wijze wordt de veranda een bijgebouw waar u niet enkel tijdens het zwemmen maar ook op andere momenten kunt verblijven.

Veelgestelde vragen

Uiteraard begrijpen we dat u niet dagelijks een veranda of een veranda én een zwembad laat realiseren. Om deze reden is het vanzelfsprekend dat u enkele prangende vragen heeft welke te maken hebben met allerhande zaken rondom het proces, de uitvoerbaarheid, budget en eventuele juridische gevolgen.

Omdat een zwembad veranda in veel gevallen een bijzonder project is, is maatwerk veelal van toepassing. Specialist Gijs van LoungePlus begeleidt u graag tijdens de realisatie van een project als dit. Spreken we u snel om nader kennis te maken?

Hieronder vindt u alvast een aantal algemene vragen welke ons veel gesteld worden. Deze beantwoorden we graag voor u. De vragen welke persoonlijk van aard zijn kunt u uiteraard stellen tijdens een persoonlijk adviesgesprek.

Realiseren jullie enkel veranda’s of heb ik ook de mogelijkheid ook aanleg van het zwembad, uit te besteden aan LoungePlus?

Zoals eerder op deze pagina benoem werd wordt er bij LoungePlus gedacht vanuit de zogeheten momenten filosofie. In de praktijk betekent dit dat er gedacht wordt in een totaal realisatie.

Wanneer dit voor u betekent dat u de mogelijkheden bekijkt omtrent de realisatie van veranda bijgebouw en zwembad tegelijkertijd dan helpen wij u hier graag bij. In samenwerking met andere gespecialiseerde bedrijven zijn wij in staat om u een totaaloplossing te bieden. 

Wat is het werkgebied van LoungePlus?

LoungePlus realiseert haar projecten door heel Nederland heen. We helpen u graag met de realisatie van uw nieuwe veranda door het hele land heen. Bij LoungePlus worden we enthousiast van bijzondere projecten, om deze reden is ons werkgebied uitgebreid tot heel Nederland.