Veranda Terborg

Een stijlvolle veranda, als aanvulling op uw woonomgeving in Terborg of omgeving om de woning compleet te maken. Een ruimte waar u heerlijk kunt genieten met vrienden en familie. Vanaf het moment dat de eerste lentestralen hun intrede doen tot en met het moment dat de winter zich weer laat zien.

Bij LoungePlus ontwerp en realiseren we unieke veranda’s van ambachtelijke kwaliteit. U goed van dienst zijn is voor ons essentieel. Ons credo is dan ook dat u de keuzes maakt en wij de rest doen. Alles om u tot in de puntjes van dienst te zijn. 

Specialist Gijs komt graag eens bij u langs voor een kennismaking. We zijn benieuwd naar uw woonomgeving en we denken uiteraard graag eens met u mee over de mogelijkheden van een veranda in uw leefomgeving. Treffen we u snel?

Veranda in Terborg

Buitengewone kwaliteit

 Van constructie tot aan de kleinste details. Wij hebben oog voor de dingen die het verschil maken.

Volledig ontzorgd

Gedurende het proces nemen we u alles uit handen. U hoeft alleen beslissingen te nemen.

Snelle realisatie

Wij zorgen voor een vlotte oplevering zodat u snel kunt genieten van het extra woonplezier.

Uniek ontworpen

Ieder project is uniek en gepersonaliseerd. Voor ieder project maken wij een 3D-ontwerp.

Een greep uit onze realisaties

Terborgse veranda van binnen
Plafond veranda Oude Ijsselstreek

Anderen aan het woord

reviews

LoungePlus wordt beoordeeld met 5 sterren door 4 anderen

Familie Steenbergen

''Lounge Plus denkt met je mee en komt altijd met goede oplossingen. Gijs is bevlogen en gaat voor kwaliteit. Komt zijn woord na en voor eerlijke prijs. Ik ben erg tevreden. Echt fijn bedrijf.''

Familie Luijendijk

''Gijs heeft bij ons een prachtige tuinkamer neergezet! Hij heeft ons hierbij van begin (hele mooie duidelijke hoogwaardige tekeningen) tot eind van goed advies voorzien! Ook tijdens de bouwfase waren wijzigingen en/of extra's geen enkel probleem! Wij zijn echt super blij met het eind resultaat en kunnen LoungePlus/Gijs echt aanbevelen!''

Mogelijkheden veranda

Maximaal genieten van uw bijgebouw doet u met het toevoegen van extra opties om het geheel te personaliseren. Op onze ‘momenten’ pagina hebben wij al opties voor u voorgeselecteerd op basis van het gebruiksmoment.

Natuurlijk kunt u ook van de voorgeselecteerde opties afwijken en kan ieder bijgebouw geheel naar uw specifieke voorkeuren gerealiseerd worden. Zo zijn onderstaande opties mogelijkheden waarin LoungePlus u kan voorzien.

Staat uw wens er niet tussen? Laat het ons weten, wij ontdekken graag samen met u nieuwe mogelijkheden..

Gijs Dijkman LoungePlus Specialist

Kunnen we u van dienst zijn?

Specialist Gijs denkt met u mee over de eventuele realisatie van een bijgebouw.

Voor welke gebruiksmomenten dient het bijgebouw? Vanuit dit uitgangspunt bepaald u samen met Gijs uit welke materialen het bijgebouwd vervaardigd wordt en de opties (bv. een buitenkeuken) geïntegreerd in het bijgebouw.

Gijs komt graag bij u op locatie om de mogelijkheden te bespreken. 

Momenten onder de veranda in Terborg

Bij LoungePlus draait het ontwerp en de realisatie van de veranda om de Momenten denkwijze. Door de Momenten samen met u in kaart te brengen komen we erachter voor welke gebruiksmomenten de veranda bedoeld is. Zo kunnen het ontwerp en de functionaliteiten worden afgestemd op de Momenten

Kookt u bijvoorbeeld graag buiten? Dan kunt u samen met specialist Gijs de mogelijkheden ontdekken van het toevoegen van een eventuele buitenkeuken onder de veranda. Vindt u het prettig om sport of andere programma’s te bekijken onder de veranda? 

Dan kunnen wij voor u de volledige inbouw van de audiovisuele apparatuur verzorgen. Het zijn slechts enkele voorbeelden van de mogelijkheden, wij denken graag met u mee.

Van veranda naar een stijlvol bijgebouw

De mogelijkheden bij LoungePlus zijn eindeloos. Gaat u voor een bescheiden maar degelijke veranda? Of kiest u ervoor om de veranda te laten verworden tot een bijgebouw waarin uw grootste wensen voor wat betreft functionaliteiten en opties verwerkt zitten. 

Op verschillende prijsniveau’s bent u bij LoungePlus aan het juiste adres. Informeert u gerust eens naar de mogelijkheden, Wij informeren u uiteraard graag.

Veelgestelde vragen

De oriëntatie op een veranda roept vaak vragen op. U weet al precies wat u zou willen qua ontwerp, functionaliteiten en/of materialen of u zou graag samen met een specialist de mogelijkheden ontdekken om zo tot een voor u passend iets te komen. 

In welk geval dan ook, u zult mogelijk enkele vragen hebben waar u het graag eens met een expert over zou hebben. Specialist Gijs van LoungePlus helpt u graag met het beantwoorden van deze vragen tijdens een kennismaking.

Hieronder hebben we vast een aantal veelgestelde vragen en antwoorden voor u op een rij gezet.

Heb ik een vergunning nodig wanneer ik een veranda wil laten plaatsen? 

In de meeste gevallen is er geen vergunning benodigd op het moment dat er een veranda bij u aan huis geplaatst wordt.

Afhankelijk van de afmetingen van de veranda wordt er bepaald of er wel of geen vergunning aangevraagd dient te worden. Daarnaast verschillen per gemeente de regels voor wat betreft het aanvragen van de vergunning. Zo zijn de regels in de gemeente Oude Ijsselstreek anders dan in de gemeente Amsterdam.

Ontvang ik een ontwerp van de veranda?

Bij LoungePlus ontvangt u altijd een gedetailleerd 3D-ontwerp van uw veranda. Desgewenst kunt u het 3D-ontwerp van de veranda aanschouwen getekend in uw leefomgeving zodat u duidelijk kunt zien hoe het uiteindelijke aanzicht wordt van de veranda in de leefomgeving. 

Van welke soort materialen worden de veranda’s bij LoungePlus gemaakt?

De materialen waar de veranda’s bij LoungePlus van worden gemaakt zijn uiteenlopend. Een of meerdere houtsoorten zijn vaak het hoofdingrediënt van de veranda. Het hout wordt vaak aangevuld met materialen als beton, riet of staal. 

Waar is LoungePlus gevestigd?

De werkplaats van LoungePlus is gevestigd in Stokkum, Gelderland. Vanaf Stokkum is het zo’n 15 a 20 minuten rijden naar Terborg of de omgeving van Terborg. 

Specialist Gijs bezoekt u graag eens voor een kennismaking bij u in Terborg. We beantwoorden graag uw vragen en denken graag mee met uw wensen. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Woont u op een andere plaats in de Achterhoek zoals Doetinchem, Terborg of ‘s-Heerenberg? Dan helpen we u natuurlijk ook graag.