Veranda Haaksbergen

Een luxe houten veranda, waar je heerlijk kunt relaxen en samen kunt zijn met vrienden. Een veranda, tot in de fijnste details afgewerkt. Vervaardigd en geplaatst met de grootste zorg. Een luxe veranda waarin de details het verschil maken.

Klinkt bovenstaande als hetgeen waar u naar op zoek bent? Dan kunnen we u bij LoungePlus goed van dienst zijn. We zijn een partij waarbij verregaande service en ambachtelijke kwaliteit nog altijd voorop staat. Onze liefde voor stijlvolle veranda bijgebouwen straalt duidelijk door in onze service en kwaliteit.

Wij bezoeken u graag eens in Haaksbergen of in de omgeving van Haaksbergen om kennis te maken. Specialist Gijs kan dan uw wensen en ideeën eens aanhoren en daarnaast uw leefomgeving in zich opnemen. Treffen wij u snel in Haaksbergen?

Prachtige veranda in haaksbergen

Buitengewone kwaliteit

 Van constructie tot aan de kleinste details. Wij hebben oog voor de dingen die het verschil maken.

Volledig ontzorgd

Gedurende het proces nemen we u alles uit handen. U hoeft alleen beslissingen te nemen.

Snelle realisatie

Wij zorgen voor een vlotte oplevering zodat u snel kunt genieten van het extra woonplezier.

Uniek ontworpen

Ieder project is uniek en gepersonaliseerd. Voor ieder project maken wij een 3D-ontwerp.

Een greep uit onze realisaties

Anderen aan het woord

reviews

LoungePlus wordt beoordeeld met 5 sterren door 4 anderen

Familie Steenbergen

''Lounge Plus denkt met je mee en komt altijd met goede oplossingen. Gijs is bevlogen en gaat voor kwaliteit. Komt zijn woord na en voor eerlijke prijs. Ik ben erg tevreden. Echt fijn bedrijf.''

Familie Luijendijk

''Gijs heeft bij ons een prachtige tuinkamer neergezet! Hij heeft ons hierbij van begin (hele mooie duidelijke hoogwaardige tekeningen) tot eind van goed advies voorzien! Ook tijdens de bouwfase waren wijzigingen en/of extra's geen enkel probleem! Wij zijn echt super blij met het eind resultaat en kunnen LoungePlus/Gijs echt aanbevelen!''

Mogelijkheden veranda

Maximaal genieten van uw bijgebouw doet u met het toevoegen van extra opties om het geheel te personaliseren. Op onze ‘momenten’ pagina hebben wij al opties voor u voorgeselecteerd op basis van het gebruiksmoment.

Natuurlijk kunt u ook van de voorgeselecteerde opties afwijken en kan ieder bijgebouw geheel naar uw specifieke voorkeuren gerealiseerd worden. Zo zijn onderstaande opties mogelijkheden waarin LoungePlus u kan voorzien.

Staat uw wens er niet tussen? Laat het ons weten, wij ontdekken graag samen met u nieuwe mogelijkheden..

Gijs Dijkman LoungePlus Specialist

Kunnen we u van dienst zijn?

Specialist Gijs denkt met u mee over de eventuele realisatie van een bijgebouw.

Voor welke gebruiksmomenten dient het bijgebouw? Vanuit dit uitgangspunt bepaald u samen met Gijs uit welke materialen het bijgebouwd vervaardigd wordt en de opties (bv. een buitenkeuken) geïntegreerd in het bijgebouw.

Gijs komt graag bij u op locatie om de mogelijkheden te bespreken. 

Momenten in Haaksbergen

Heeft u al nagedacht voor welke Momenten u de veranda wil gaan gebruiken? Specialist Gijs is erg benieuwd naar de door u verwachte gebruiksmomenten. Volgens onze Momenten denkwijze denken we graag met u mee over de eventuele toepassingen en functionaliteiten waar de veranda over dient te beschikken. Zo kunnen we anticiperen op de door u verwachte gebruiksmomenten en verandert uw veranda in een stijlvol bijgebouw dat zoveel completer is. 

Bent u mogelijk ook nog op zoek naar een opslag of berging? In het verleden heeft LoungePlus al meerdere keren een uniek bijgebouw ontwikkeld en gerealiseerd waarin een berging en veranda verwerkt zitten. Zo creëren we één geheel waarin beide wensen verwerkt zitten.

De huidige staat zorgt ervoor dat we meer op afstand werken en meer thuis zijn. In huis is het regelmatig druk, mogelijk denkt u na over uitbreiding middels een extra werkruimte. Wat dacht u van de combinatie van een tuinkantoor met een veranda?

Zomaar wat opties en mogelijkheden zodat u een beeld krijgt bij waar we als LoungePlus mee bezig zijn. Praktisch én stijlvol combineren. Zo wordt uw leefruimte zo optimaal mogelijk benut en creëert u extra leefruimte waar u zo veel als mogelijk van kunt genieten.

Stijlen

Is uw woning in Haaksbergen gebouwd in een bepaalde stijl? Of mogelijk heeft u een voorkeur voor de bouwstijl. Een andere optie is dat u geen vaste stijl wil aanhangen maar dat u een voorkeur heeft voor materialen waaruit uw eigen stijl kan ontstaan? Waar denkt u aan? 

De basisstijlen bij LoungePlus zijn de landelijke, moderne en de industriële bouwstijl. Vanaf deze basisuitgangspunten zijn veel van de realisaties binnen ons portfolio ontstaan. Enkele realisaties zijn puur vanuit de samenspraak tussen de wensen van klant en het vakmanschap van onze specialisten ontstaan. Alles om ervoor te zorgen dat u blij bent met het resultaat.

Veelgestelde vragen

U bekijkt de mogelijkheden omtrent de realisatie van een veranda in uw leefomgeving. Daar komt het nodige bij kijken! Vragen, onduidelijkheden en andere zaken die eens goed op een rijtje gezet dienen te worden. 

Naast het realiseren van uw veranda helpen wij u natuurlijk ook met alle randzaken, denk onder andere aan de eventuele aanvraag van een veranda. Hieronder hebben we alvast enkele vragen voor u beantwoord.

Vanzelfsprekend zijn er een aantal vragen waar u na het lezen van de vragen nog geen antwoord op heeft gekregen. Deze vragen nemen we graag met u door wanneer we langskomen voor een kennismaking. 

Betreffen realisaties van LoungePlus maatwerk?

De realisatie van LoungePlus betreffen allemaal maatwerk. Iedere veranda welke door LoungePlus is geplaatst is uniek ontworpen volgens de wensen en behoeften van de klant.

Heb ik een vergunning nodig?

In de meeste gevallen is er geen vergunning benodigd wanneer je een veranda wil laten plaatsen.

De noodzaak van een vergunning is afhankelijk van de omvang van de veranda en de gemeente waarin u woonachtig bent. Zo is de regelgeving in de gemeente Haaksbergen verschillende ten opzichte van de gemeente Amsterdam. 

Hoe weet ik van te voren of de veranda in mijn leefomgeving past?

U ontvangt bij LoungePlus altijd een gedetailleerd 3D-ontwerp welke mogelijk één of meerdere keren een revisie zal krijgen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. 

Wat is het werkgebied waarin LoungePlus actief is?

LoungePlus realiseert haar veranda’s door heel Nederland. Haaksbergen, Hengelo en omliggende plaatsen rondom Enschede vormen hier uiteraard geen uitzondering op.

De werkplaats van LoungePlus is gestationeerd in Stokkum, Gelderland. Een klein dorpje in een bosrijk gebied tegen de Duitse landsgrens.