Veranda Groesbeek

Een perfect afgewerkte veranda van hout, een plek waar u momenten met dierbaren door kunt brengen. Een afwerking tot in de kleinste details, met zorg en volledige aandacht gerealiseerd. 

Wanneer bovenstaande u als muziek in de oren klinkt en u zoekt naar een organisatie welke u ontzorgt van A tot Z, waar u enkel de knopen hoeft door te hakken, dan kunnen wij u goed van dienst zijn. Vele jaren ervaring met verschillende houtsoorten en de realisatie van vele bijgebouwen heeft ertoe geleid dat de vakspecialisten van LoungePlus hoogwaardige producten realiseren.

Met veel plezier brengen wij een bezoek aan uw leefomgeving in Groesbeek om samen eens de mogelijkheden te verkennen omtrent de realisatie van een veranda bijgebouw in uw leefomgeving. Uiteraard ontvangt u, na afloop van de oriëntatie, een geheel vrijblijvend advies. Treffen wij u snel?

Veranda Groesbeek eclusief hout

Buitengewone kwaliteit

 Van constructie tot aan de kleinste details. Wij hebben oog voor de dingen die het verschil maken.

Volledig ontzorgd

Gedurende het proces nemen we u alles uit handen. U hoeft alleen beslissingen te nemen.

Snelle realisatie

Wij zorgen voor een vlotte oplevering zodat u snel kunt genieten van het extra woonplezier.

Uniek ontworpen

Ieder project is uniek en gepersonaliseerd. Voor ieder project maken wij een 3D-ontwerp.

Een greep uit onze realisaties

Anderen aan het woord

reviews

LoungePlus wordt beoordeeld met 5 sterren door 4 anderen

Familie Steenbergen

''Lounge Plus denkt met je mee en komt altijd met goede oplossingen. Gijs is bevlogen en gaat voor kwaliteit. Komt zijn woord na en voor eerlijke prijs. Ik ben erg tevreden. Echt fijn bedrijf.''

Familie Luijendijk

''Gijs heeft bij ons een prachtige tuinkamer neergezet! Hij heeft ons hierbij van begin (hele mooie duidelijke hoogwaardige tekeningen) tot eind van goed advies voorzien! Ook tijdens de bouwfase waren wijzigingen en/of extra's geen enkel probleem! Wij zijn echt super blij met het eind resultaat en kunnen LoungePlus/Gijs echt aanbevelen!''

Mogelijkheden veranda

Maximaal genieten van uw bijgebouw doet u met het toevoegen van extra opties om het geheel te personaliseren. Op onze ‘momenten’ pagina hebben wij al opties voor u voorgeselecteerd op basis van het gebruiksmoment.

Natuurlijk kunt u ook van de voorgeselecteerde opties afwijken en kan ieder bijgebouw geheel naar uw specifieke voorkeuren gerealiseerd worden. Zo zijn onderstaande opties mogelijkheden waarin LoungePlus u kan voorzien.

Staat uw wens er niet tussen? Laat het ons weten, wij ontdekken graag samen met u nieuwe mogelijkheden..

Gijs Dijkman LoungePlus Specialist

Kunnen we u van dienst zijn?

Specialist Gijs denkt met u mee over de eventuele realisatie van een bijgebouw.

Voor welke gebruiksmomenten dient het bijgebouw? Vanuit dit uitgangspunt bepaald u samen met Gijs uit welke materialen het bijgebouwd vervaardigd wordt en de opties (bv. een buitenkeuken) geïntegreerd in het bijgebouw.

Gijs komt graag bij u op locatie om de mogelijkheden te bespreken. 

Momenten te Groesbeek

Momenten, nader aangeduid als de gebruiksmomenten, vormen de basis van de visie vanuit waar LoungePlus te werk gaat. Op welke momenten verwacht u gebruik te maken van de veranda? Op basis van het antwoord op deze vraag wordt opgemaakt waar de veranda aan dient te voldoen. Zo voldoet de veranda precies aan uw wensen en ontgaat er niets. 

Vereisten waar een veranda bijgebouw aan dient te voldoen gaan in het geval van LoungePlus verder dan enkel de gebruikte materialen. Naast materialen kunt u bij vereisten denken aan het ontwerp, hoe de veranda wordt ingericht en welke functionaliteiten er benodigd zijn om de veranda geschikt te maken voor de door u aangegeven gebruiksmomenten. Specialist van LoungePlus denkt uiteraard met u mee wanneer de momenten in kaart worden gebracht.

Materialen voor de veranda

De keuze op het gebied van materialen is eindeloos en bepaald voor een gedeelte de stijl van de veranda. Vanuit de landelijke, industriële en de moderne stijl wordt er een veranda ontwerpen met materialen welke uw voorkeur genieten. Exclusieve houtsoorten, verschillende soorten gesteente of een rieten dak, wat betreft uw voorkeur? 

Nadat u tevreden bent over het ontwerp van de veranda kan er nagedacht worden over de inrichting van de veranda, uiteraard toegespitst op de momenten waarop u verwacht de veranda gebruiken. Momenten kunt u breed interpreteren. Denk bijvoorbeeld eens aan uw hobby’s of activiteiten waar u van geniet. Zo kan een veranda met een wellness gedeelte gecombineerd worden of kunt u de veranda laten uitrusten met een buitenkeuken. Niets is te gek. 

Specialist Gijs denkt graag mee

Heeft u een vraag of wenst u de mogelijkheden eens te bespreken? Specialist Gijs staat klaar om uw vragen te beantwoorden en met u mee te denken. Gijs beantwoord met alle plezier uw vragen. Dit kan per e-mail, telefonisch of bij u op locatie in Groesbeek. Op basis van uw wensen en behoeften brengen we een advies uit, geheel vrijblijvend.

Vragen die we veel voorbij horen komen

Bij de realisatie van een bijgebouw als een veranda komen vragen op. Dat is uiteraard geheel logisch. U laat immers niet ieder jaar een veranda realiseren. Onduidelijkheden of eventuele onzekerheden beantwoorden we bij LoungePlus graag voor u. Enerzijds doen we dat door hieronder veelgestelde vragen weer te geven en te beantwoorden. Daarnaast heeft u altijd de mogelijkheid om aanvullende vragen te stellen aan specialist Gijs tijdens een persoonlijk advies. 

Betreffen realisaties van LoungePlus maatwerk?

Ieder project van LoungePlus is een unieke realisatie. Iedere realisatie is uniek omdat de wensen en behoeften volgens ons altijd uniek zijn. Immers verschilt de leefomgeving en zijn de behoeften bij iedereen anders. Uiteindelijk resulteert dit altijd in een uniek 3D-ontwerp dat vervolgens gerealiseerd wordt. 

Hoe weet ik van te voren of de veranda in mijn leefomgeving past?

Zoals hierboven al werd vermeld wordt iedere veranda met 3D ontworpen in de leefomgeving waarin deze eventueel wordt gerealiseerd. Op deze wijze kunt u voor zichzelf direct een beeld vormen van de leefomgeving waarin de veranda is verwerkt. Deze realistische blik op de eventuele realisatie van de veranda geeft vaak een accuraat beeld en daarnaast kunt u vanuit het ontwerp gericht bijsturen waar nodig. 

Wat is het werkgebied waarin LoungePlus actief is?

LoungePlus realiseert haar bijgebouwen door heel Nederland heen. Vanuit onze vestigingsplaats in Stokkum, Gelderland realiseren we bijgebouwen door het hele land. Uiteraard valt ook Groesbeek en de omgeving van Groesbeek onder deze omgeving.

Woont u in een andere plaats in de omgeving van Groesbeek, zoals Arnhem of Nijmegen? Dan kunnen we u ook goed bereiken.

Vanzelfsprekend, wanneer u in een andere omliggende plaats van Groesbeek woont, kunnen wij u ook goed helpen.

Denk hierbij onder andere aan plaatsen als Ede, Elst, Wijchen, Zevenaar of Duiven.