Veranda Elst

Een luxueuze veranda is de perfecte uitkomst voor verschillende gebruiksmomenten. Een gedetailleerd afgewerkte houten veranda, mogelijk gecombineerd met aanvullingen als een buitenkeuken of haard. 

Kunt u zich vinden in bovenstaande? Dan is LoungePlus de partij om mee samen te werken. Wij zorgen voor een gedetailleerd resultaat en denken met al uw wensen mee. 

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u kwaliteit en ambacht waarborgen. Wij hebben verscheidene projecten mogen realiseren waarin de meest uiteenlopende materialen leidden tot unieke veranda’s. Op onze website zijn hier voorbeelden van te vinden.

Bent u woonachtig in Elst of in de omgeving van Elst? Dan kunnen wij u goed bereiken vanuit onze standplaats en showroom in Stokkum. Specialist Gijs denkt graag mee over het verwezenlijken van uw droomveranda. U bent van harte welkom om meer informatie te verkrijgen bij onze specialist Gijs. Treffen we u snel?

Veranda geplaatst in Elst

Buitengewone kwaliteit

 Van constructie tot aan de kleinste details. Wij hebben oog voor de dingen die het verschil maken.

Volledig ontzorgd

Gedurende het proces nemen we u alles uit handen. U hoeft alleen beslissingen te nemen.

Snelle realisatie

Wij zorgen voor een vlotte oplevering zodat u snel kunt genieten van het extra woonplezier.

Uniek ontworpen

Ieder project is uniek en gepersonaliseerd. Voor ieder project maken wij een 3D-ontwerp.

Een greep uit onze realisaties

Exclusieve veranda (Elst)

Anderen aan het woord

reviews

LoungePlus wordt beoordeeld met 5 sterren door 4 anderen

Familie Steenbergen

''Lounge Plus denkt met je mee en komt altijd met goede oplossingen. Gijs is bevlogen en gaat voor kwaliteit. Komt zijn woord na en voor eerlijke prijs. Ik ben erg tevreden. Echt fijn bedrijf.''

Familie Luijendijk

''Gijs heeft bij ons een prachtige tuinkamer neergezet! Hij heeft ons hierbij van begin (hele mooie duidelijke hoogwaardige tekeningen) tot eind van goed advies voorzien! Ook tijdens de bouwfase waren wijzigingen en/of extra's geen enkel probleem! Wij zijn echt super blij met het eind resultaat en kunnen LoungePlus/Gijs echt aanbevelen!''

Mogelijkheden veranda

Maximaal genieten van uw bijgebouw doet u met het toevoegen van extra opties om het geheel te personaliseren. Op onze ‘momenten’ pagina hebben wij al opties voor u voorgeselecteerd op basis van het gebruiksmoment.

Natuurlijk kunt u ook van de voorgeselecteerde opties afwijken en kan ieder bijgebouw geheel naar uw specifieke voorkeuren gerealiseerd worden. Zo zijn onderstaande opties mogelijkheden waarin LoungePlus u kan voorzien.

Staat uw wens er niet tussen? Laat het ons weten, wij ontdekken graag samen met u nieuwe mogelijkheden..

Gijs Dijkman LoungePlus Specialist

Kunnen we u van dienst zijn?

Specialist Gijs denkt met u mee over de eventuele realisatie van een bijgebouw.

Voor welke gebruiksmomenten dient het bijgebouw? Vanuit dit uitgangspunt bepaald u samen met Gijs uit welke materialen het bijgebouwd vervaardigd wordt en de opties (bv. een buitenkeuken) geïntegreerd in het bijgebouw.

Gijs komt graag bij u op locatie om de mogelijkheden te bespreken. 

Momenten in Elst

Bij LoungePlus werken we vanuit de Momenten filosofie. Momenten vormen de basis van de werk- en denkwijze. Een van de belangrijkste vragen is daarom: voor welke gebruiksmomenten dient de veranda geschikt te zijn? Afhankelijk hiervan worden de vereisten van de veranda samengesteld.

Vereisten zijn naar eigen wens in te vullen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bij ieder gebruiksmoment bepalen we onder andere aan welke functionaliteiten de veranda dient te voldoen. Uiteraard, wanneer gewenst, kunnen we u hierin van begeleiding voorzien. 

Materialen en ontwerp

Het ontwerp en de materialen worden gekozen vanuit uw smaak en de bijpassende functionaliteiten. Wij leveren graag maatwerk en beperken ons om die reden niet enkel tot standaard houtsoorten. Unieke combinaties, van een bijvoorbeeld houtsoort zoals fraké noir en riet behoort tot de mogelijkheden.

Functionaliteiten

Naar uw wens en stijl kunnen we bij LoungePlus nagenoeg alle functionaliteiten realiseren. Extra opties zoals een lounge en een buitenkeuken zijn veel voorkomende wensen. Bij elke toevoeging denken wij mee en zullen wij er alles aan doen om tot een perfecte uitkomst te komen. Uw wensen staan centraal en vanuit die invalshoek kunnen wij u van het beste advies voorzien. 

Wetgeving en fiscale aftrekbaarheid

Voor iedere omgeving en gemeente gelden andere regels voor wat betreft vergunningen, zo ook voor Elst en de omgeving van Elst. In sommige gevallen is er een vergunning nodig om de veranda te mogen plaatsen. In de meeste gevallen is een vergunning echter niet van toepassing. Toch controleren wij voor u altijd de wetgeving ter voorkoming van ongewenste situaties. Wanneer er een vergunning nodig is zullen wij u hier direct van op de hoogte stellen. 

In sommige gevallen, wanneer er bijvoorbeeld een tuinkantoor gerealiseerd wordt, is er vaak een mogelijkheid tot fiscale aftrekbaarheid. Bij andere bijgebouwen, zoals een veranda of overkapping, is een fiscale aftrekbaarheid niet van toepassing.

Veelgestelde vragen

Wanneer een bijgebouw nieuw voor u is, is het logisch dat u een aantal vragen heeft. Hieronder beantwoorden wij voor u daarom vast de meest gestelde vragen. Het is logisch dat u nog enkele aanvullende vragen heeft. Persoonlijke vragen beantwoorden we graag wanneer we bij u langskomen voor een vrijblijvend advies en om uw locatie eens in ons op te nemen. 

Worden de realisaties van LoungePlus op maat gemaakt?

Iedere bijgebouw is volgens ons uniek en wordt om die reden realiseert LoungePlus enkel op ontworpen veranda bijgebouwen. Elke situatie is namelijk uniek in zijn soort, gebaseerd op uw persoonlijke wensen en de leefomgeving waarin het veranda bijgebouw geplaatst dient te worden. Bij LoungePlus wordt ieder ontwerp dus maar een enkele keer gerealiseerd en ontworpen. 

Krijg ik van tevoren een ontwerp te zien?

Van tevoren wordt ieder ontwerp in 3D gemaakt. Op deze manier krijgt u een goed beeld van het te realiseren bijgebouw. De tekeningen zullen tot in de details met u worden doorgenomen. Hierdoor kunnen er, desgewenst, nog aanpassingen worden gedaan om zo eventuele mindere punten op een andere manier vorm te geven.

In welke omgeving is LoungePlus werkzaam?

LoungePlus is door heel Nederland werkzaam. Onze werkhal ligt in Stokkum, Gelderland. Vanuit Stokkum is het zo’n 30 a 35 kilometer naar Elst en de nabije omgeving van Elst. 

Specialist Gijs bezoekt u graag eens op locatie in Elst om de mogelijkheden van een luxe veranda eens te bespreken.

Woont u in een omliggende plaats van Elst, zoals in Arnhem of Nijmegen, dan helpen we u natuurlijk ook graag.

Wij kunnen u ook goed bereiken in kleinere plaatsen rondom Arnhem of Nijmegen zoals Wijchen, Ede, Groesbeek, Zevenaar of Duiven