Veranda Duiven

Een luxe veranda welke geschikt is voor vele gebruiksmomenten. Een houten veranda, verfijnd afgewerkt, optioneel voorzien van exclusieve toevoegingen zoals een open haard of een keuken. Alles om ervoor te zorgen dat er genoten kan worden op meerdere momenten.

Wanneer bovenstaande u aanspreekt is LoungePlus de partij bij uitstek om mee samen te werken om zo tot een uitstekend resultaat te komen. De ambacht en de kwaliteit welke duidelijk terug te zien is in de uiteenlopende realisaties is te herleiden uit de jarenlange ervaring en talloze realisaties van hout en andere materialen zoals staal en riet. 

Komt u uit Duiven of de omgeving van Duiven? Dan kunnen wij u goed bereiken vanuit onze standplaats en showroom in Stokkum. We nodigen u van harte uit eens te informeren bij specialist Gijs. Gijs denkt graag met u mee over uw droomveranda, bij u op locatie of bij ons in de showroom.

Veranda in Duiven geplaatst

Buitengewone kwaliteit

 Van constructie tot aan de kleinste details. Wij hebben oog voor de dingen die het verschil maken.

Volledig ontzorgd

Gedurende het proces nemen we u alles uit handen. U hoeft alleen beslissingen te nemen.

Snelle realisatie

Wij zorgen voor een vlotte oplevering zodat u snel kunt genieten van het extra woonplezier.

Uniek ontworpen

Ieder project is uniek en gepersonaliseerd. Voor ieder project maken wij een 3D-ontwerp.

Een greep uit onze realisaties

Anderen aan het woord

reviews

LoungePlus wordt beoordeeld met 5 sterren door 4 anderen

Familie Steenbergen

''Lounge Plus denkt met je mee en komt altijd met goede oplossingen. Gijs is bevlogen en gaat voor kwaliteit. Komt zijn woord na en voor eerlijke prijs. Ik ben erg tevreden. Echt fijn bedrijf.''

Familie Luijendijk

''Gijs heeft bij ons een prachtige tuinkamer neergezet! Hij heeft ons hierbij van begin (hele mooie duidelijke hoogwaardige tekeningen) tot eind van goed advies voorzien! Ook tijdens de bouwfase waren wijzigingen en/of extra's geen enkel probleem! Wij zijn echt super blij met het eind resultaat en kunnen LoungePlus/Gijs echt aanbevelen!''

Mogelijkheden veranda

Maximaal genieten van uw bijgebouw doet u met het toevoegen van extra opties om het geheel te personaliseren. Op onze ‘momenten’ pagina hebben wij al opties voor u voorgeselecteerd op basis van het gebruiksmoment.

Natuurlijk kunt u ook van de voorgeselecteerde opties afwijken en kan ieder bijgebouw geheel naar uw specifieke voorkeuren gerealiseerd worden. Zo zijn onderstaande opties mogelijkheden waarin LoungePlus u kan voorzien.

Staat uw wens er niet tussen? Laat het ons weten, wij ontdekken graag samen met u nieuwe mogelijkheden..

Gijs Dijkman LoungePlus Specialist

Kunnen we u van dienst zijn?

Specialist Gijs denkt met u mee over de eventuele realisatie van een bijgebouw.

Voor welke gebruiksmomenten dient het bijgebouw? Vanuit dit uitgangspunt bepaald u samen met Gijs uit welke materialen het bijgebouwd vervaardigd wordt en de opties (bv. een buitenkeuken) geïntegreerd in het bijgebouw.

Gijs komt graag bij u op locatie om de mogelijkheden te bespreken. 

Momenten te Duiven

Bij LoungePlus wordt er vanuit een bepaalde filosofie gedacht en gewerkt. We noemen dit de Momenten filosofie: voor welke gebruiksmomenten dient de veranda geschikt te zijn? De gebruiksmomenten bepalen hier op volgend aan welke vereisten de veranda moet voldoen. 

De vereisten waar de veranda aan moet voldoen kunt u project breed interpreteren. Op basis van uw gebruiksmoment bepalen we onder andere de materialen en het ontwerp, welke functionaliteiten (zoals een heater of verlichting) de veranda dient te bevatten en of we u op gebied van wetgeving en fiscale aftrekbaarheid kunnen bijstaan.

Materialen en ontwerp

De keuze voor wat betreft de materialen en het ontwerp van de veranda is er een van smaak en functionaliteit. LoungePlus beperkt zich niet enkel tot uiteenlopende soorten hout maar werkt ook met combinaties van bijvoorbeeld hout en staal om tot een unieke realisatie te komen, precies zoals u zou willen zien.

Functionaliteiten

Qua functionaliteiten kan alles gerealiseerd worden wat u zich maar kan bedenken, geheel in stijl en naar uw wens. Zaken als sanitair, audiovisuele systemen en een buitenkeuken zien we veel als wens voorbij komen. Uiteraard kunnen we hier als LoungePlus zijnde gehoor aan geven. Voordat wij u van een advies voorzien zijn we uiteraard altijd eerst benieuwd naar uw wensen. 

Wetgevingen fiscale aftrekbaarheid

Op het gebied van wetgeving is het in sommige gevallen de vraag of u een vergunning nodig heeft om de veranda te mogen plaatsen. In de meeste gevallen heeft u geen vergunning nodig, toch denken we graag met u vooruit om ongewenste situaties te voorkomen. Voor iedere omgeving gelden andere regels voor wat betreft vergunningen, zo ook voor Duiven en de omgeving van Duiven.

In andere gevallen zijn er mogelijk fiscale aftrekbaarheden van toepassing op het bijgebouw dat we voor u realiseren. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer er een tuinkantoor gerealiseerd wordt. In het geval van een veranda zal fiscale aftrekbaarheid in het merendeel van de gevallen niet ter sprake komen.

Vragen die we veel voorbij horen komen

Voor veel mensen is een veranda of een aanverwant product nieuw, logischerwijs hebben zij daarom een aantal vragen. Op deze plaats proberen we de meest gestelde vragen daarom alvast te beantwoorden. Uw persoonlijke vragen beantwoorden we graag, uiteraard geheel vrijblijvend, bij u op locatie of bij ons in de showroom.

Worden de realisaties van LoungePlus op maat gemaakt?

Iedere realisatie van LoungePlus is uniek. Met uniek wordt bedoeld dat iedere veranda een ontwerp en realisatie betreft dat slechts één keer ontworpen is en geplaatst zal worden. Iedere leefomgeving is volgens ons namelijk uniek, daar hoort een passende realisatie bij welke gebaseerd is op uw behoeften. 

Krijg ik van te voren een ontwerp te zien?

Iedere realisatie wordt vooraf in 3D ontworpen zodat u precies wat u kunt verwachten. Deze tekeningen nemen we graag met u door. Zo kunnen we van te voren schakelen om ervoor te zorgen dat er nog bijgestuurd kan worden waar nodig. Door deze werkwijze kunnen we de voor u meest passende oplossing realiseren.

In welke omgeving is LoungePlus werkzaam?

In basis vindt u onze realisaties terug door heel Nederland. De roots van LoungePlus liggen in Stokkum, Gelderland. Vanuit Stokkum is het zo’n 20 kilometer richting Duiven en de nabije omgeving van Duiven.

Naast Duiven bestaat er natuurlijk de mogelijkheid om uw veranda in een omliggende plaats te laten realiseren. Denk hierbij onder andere aan naastgelegen plaatsen als Arnhem, Nijmegen, Wijchen, Zevenaar, Ede, Elst of Groesbeek