Luxe veranda

Een luxe veranda; hoogwaardige kwaliteit, op maat gemaakt en afgewerkt tot in de details. Aan de nieuwe luxe veranda klopt alles en deze wordt gerealiseerd precies zoals u wenst. 

Spreekt bovenstaande u aan? Dan verstaat LoungePlus u in uw wensen en behoeften omtrent de realisatie van een veranda c.q. bijgebouw. In tegenstelling tot andere verandabouwers is bij LoungePlus ieder project uniek ontworpen.

Specialist Gijs van LoungePlus denkt graag eens met u mee bij u op locatie. Uiteraard ontvangt u na afloop (vrijblijvend) een uitgewerkt advies van ons. We zijn erg benieuwd naar uw ideeën over het veranda bijgebouw en wat uw wensen inhouden. Treffen we u binnenkort?

Luxe veranda licht hout en wit

Buitengewone kwaliteit

 Van constructie tot aan de kleinste details. Wij hebben oog voor de dingen die het verschil maken.

Volledig ontzorgd

Gedurende het proces nemen we u alles uit handen. U hoeft alleen beslissingen te nemen.

Snelle realisatie

Wij zorgen voor een vlotte oplevering zodat u snel kunt genieten van het extra woonplezier.

Uniek ontworpen

Ieder project is uniek en gepersonaliseerd. Voor ieder project maken wij een 3D-ontwerp.

Een greep uit onze realisaties

luxe veranda met shutters

Anderen aan het woord

reviews

LoungePlus wordt beoordeeld met 5 sterren door 4 anderen

Familie Steenbergen

''Lounge Plus denkt met je mee en komt altijd met goede oplossingen. Gijs is bevlogen en gaat voor kwaliteit. Komt zijn woord na en voor eerlijke prijs. Ik ben erg tevreden. Echt fijn bedrijf.''

Familie Luijendijk

''Gijs heeft bij ons een prachtige tuinkamer neergezet! Hij heeft ons hierbij van begin (hele mooie duidelijke hoogwaardige tekeningen) tot eind van goed advies voorzien! Ook tijdens de bouwfase waren wijzigingen en/of extra's geen enkel probleem! Wij zijn echt super blij met het eind resultaat en kunnen LoungePlus/Gijs echt aanbevelen!''

Mogelijkheden veranda

Maximaal genieten van uw bijgebouw doet u met het toevoegen van extra opties om het geheel te personaliseren. Op onze ‘momenten’ pagina hebben wij al opties voor u voorgeselecteerd op basis van het gebruiksmoment.

Natuurlijk kunt u ook van de voorgeselecteerde opties afwijken en kan ieder bijgebouw geheel naar uw specifieke voorkeuren gerealiseerd worden. Zo zijn onderstaande opties mogelijkheden waarin LoungePlus u kan voorzien.

Staat uw wens er niet tussen? Laat het ons weten, wij ontdekken graag samen met u nieuwe mogelijkheden..

Gijs Dijkman LoungePlus Specialist

Kunnen we u van dienst zijn?

Specialist Gijs denkt met u mee over de eventuele realisatie van een bijgebouw.

Voor welke gebruiksmomenten dient het bijgebouw? Vanuit dit uitgangspunt bepaald u samen met Gijs uit welke materialen het bijgebouwd vervaardigd wordt en de opties (bv. een buitenkeuken) geïntegreerd in het bijgebouw.

Gijs komt graag bij u op locatie om de mogelijkheden te bespreken. 

Geniet van de Momenten in een luxe veranda

Bij LoungePlus denken we volgens de Momenten filosofie. Kortgezegd wordt het uitgangspunt van het ontwerp van uw veranda gebaseerd op de door u verwachte gebruiksmomenten van de veranda. Zo heeft u de mogelijkheid om een veranda te laten verworden tot een heus bijgebouw voorzien van alle opties en gemakken. 

Zo komen we in de oriënterende fase graag eens bij u langs om samen met u de verwachte gebruiksmomenten te bespreken. Op basis van de verwachte gebruiksmomenten en uw leefomgeving waarin het veranda bijgebouw geplaatst zal worden realiseren we voor u een geheel uniek ontwerp. 

Wat wordt er bedoeld met de Momenten?

De Momenten vallen breed te interpreteren. Houdt u ervan om een drankje te doen met vrienden? Dan is de realisatie van een bar onder de veranda niet ver weg. Tafelt u graag met familie of vrienden om te eten? 

Een prachtig ingericht eetgedeelte kunnen we uiteraard voor u realiseren. Zit u tijdens de – nog wat frissere – lente- of herfstdagen graag buiten? Dan kunnen we uw veranda afsluiten en zorgen voor een of meerdere verwarmingselementen.

Hopelijk hebben we u hierboven een indruk van de mogelijkheden bij LoungePlus gegeven en weet u dat geen wens te gek is en dat we graag met u meedenken over hoe uw droom veranda eruit zal komen te zien. 

Gebruikte materialen bij een luxe veranda

Wanneer u zich oriënteert op de aanschaf van een luxe veranda dan bent u uiteraard op zoek naar een veranda welke is opgebouwd uit de meest hoogwaardige materialen. De gekozen materialen zijn afhankelijk van de stijl waarin u de veranda wil laten realiseren.

Bij LoungePlus zijn de basisstijlen van waaruit we te werk gaan de landelijke stijl, de moderne stijl en de industriële stijl. Uiteraard vormen deze stijlen slechts een uitgangspunt is de stijl niet uitputtend. 

Naar wens kan er een geheel nieuwe stijl ontwikkeld worden, het zijn slechts inspiratiebronnen. Kijkt u gerust eens op de stijlen pagina om meer te zien van de verschillende mogelijkheden qua stijl.

Qua materialen zijn de combinatiemogelijkheden eindeloos. Een (exclusieve) houtsoort vormt in vele gevallen de basis van een veranda. Beton, staal, riet of andere materialen in combinatie met de houtsoort zorgen vaak voor een bijzondere en buitengewone combinatie.

Niets is te gek

Of u nou op zoek bent naar een luxe veranda aan huis of een los staande overkapping van hout achterin de tuin, wij denken graag met u mee.

Of heeft de veranda een hele andere functionaliteit en dient deze als overkapping voor bijvoorbeeld een zwembad of buitenkeuken? Wij komen graag bij u op locatie om de mogelijkheden eens te bespreken. 

Vragen die we veel horen

Het is meer dan logisch dat er veel vragen in u opkomen wanneer u nadenkt over de realisatie van een luxe veranda in uw leefomgeving. Van vragen die gaan over de praktisch uitvoerbaarheid, het budget en de looptijd tot en met het eventuele aanvragen van een vergunning. Waar begin je met oriënteren?

Dat snappen we bij LoungePlus. U laat immers niet iedere week een veranda plaatsen. Om alvast een antwoord op een aantal vragen te geven welke we veel voorbij horen komen hebben we hieronder enkele veelgestelde vragen voor u beantwoord. 

Vanzelfsprekend heeft u ook nog een aantal vragen welke u graag persoonlijk door wil nemen met onze specialist, Gijs. Wanneer Gijs bij u langskomt voor een vrijblijvend advies heeft u natuurlijk de mogelijkheid om al uw vragen en onduidelijkheden met hem door te nemen. Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Is een vergunning noodzakelijk voor een veranda?

Het hangt van de situatie af en in de gemeente waarin je woonachtig bent of er een vergunning benodigd is voor de realisatie van een luxe veranda. Echter, in de meeste gevallen is er geen vergunning nodig en volstaat een overleg met de buren wanneer noodzakelijk. 

Specialist Gijs bespreekt deze overweging graag met u. We begrijpen dat u graag zeker bent van uw zaak en daardoor het advies van een specialist op prijs stelt. 

In hoeverre worden de veranda’s van LoungePlus op maat gemaakt?

Alle veranda’s gerealiseerd door LoungePlus zijn uniek. Bij LoungePlus vinden we namelijk dat iedere leefomgeving in combinatie met uw wensen en de behoeften leidt tot een unieke realisatie.

Uw leefomgeving is namelijk een bijzondere plek waar alleen het beste van het beste en hetgeen dat volledig bij u past thuishoort.

Worden de luxe veranda’s vooraf ontworpen?

De veranda’s worden in ieder geval ontworpen in 3D formaat en desgewenst in uw leefomgeving zodat u precies kunt zien hoe veranda eruit komt te zien. Alle details, zowel van de binnen- als de buitenkant kunnen weergegeven worden zodat u niet voor verrassingen komt te staan wanneer de veranda ook daadwerkelijk gerealiseerd wordt.

Staan één of meerdere zaken u toch niet zo aan op basis van het 3D ontwerp? Dan is er de mogelijkheid om te anticiperen voordat de luxe veranda gerealiseerd heeft. Zo houdt u de regie in handen voordat de realisatie plaatsvindt. Wel zo prettig.

In welk werkgebied zijn jullie actief?

LoungePlus realiseert haar veranda’s door heel Nederland heen. Omdat de projecten en realisaties van LoungePlus als uniek te beschouwen zijn reikt interesse van ver uit het land. 

Informeert u gerust eens vrijblijvend naar de mogelijkheden. Specialist Gijs helpt u graag.