Luxe veranda aan huis

De veranda wordt steeds populairder. Voor verschillende gebruiksmomenten is een veranda dé uitkomst. Geniet bijvoorbeeld van het buitenleven met een luxe veranda aan huis. Dineer gezellig met vrienden of familie onder de veranda. Geniet samen van de mooiste momenten onder de nieuwe veranda.

Zoekt u een veranda naar uw eigen smaak en van hoogstaande kwaliteit? Dan kunnen wij u van dienst zijn. De vakspecialisten van LoungePlus hebben jarenlange ervaring door de realisatie van uiteenlopende bijgebouwen. Uw veranda wordt een unieke toevoeging aan uw leefomgeving. 

Door heel Nederland kunnen we u goed bereiken vanuit onze standplaats en showroom in Stokkum, Gelderland.

Specialist Gijs bezoekt u graag op locatie. U krijgt van ons een vrijblijvend advies.

Luxe veranda aan huis

Buitengewone kwaliteit

 Van constructie tot aan de kleinste details. Wij hebben oog voor de dingen die het verschil maken.

Volledig ontzorgd

Gedurende het proces nemen we u alles uit handen. U hoeft alleen beslissingen te nemen.

Snelle realisatie

Wij zorgen voor een vlotte oplevering zodat u snel kunt genieten van het extra woonplezier.

Uniek ontworpen

Ieder project is uniek en gepersonaliseerd. Voor ieder project maken wij een 3D-ontwerp.

Een greep uit onze realisaties

Anderen aan het woord

reviews

LoungePlus wordt beoordeeld met 5 sterren door 4 anderen

Familie Steenbergen

''Lounge Plus denkt met je mee en komt altijd met goede oplossingen. Gijs is bevlogen en gaat voor kwaliteit. Komt zijn woord na en voor eerlijke prijs. Ik ben erg tevreden. Echt fijn bedrijf.''

Familie Luijendijk

''Gijs heeft bij ons een prachtige tuinkamer neergezet! Hij heeft ons hierbij van begin (hele mooie duidelijke hoogwaardige tekeningen) tot eind van goed advies voorzien! Ook tijdens de bouwfase waren wijzigingen en/of extra's geen enkel probleem! Wij zijn echt super blij met het eind resultaat en kunnen LoungePlus/Gijs echt aanbevelen!''

Mogelijkheden veranda

Maximaal genieten van uw bijgebouw doet u met het toevoegen van extra opties om het geheel te personaliseren. Op onze ‘momenten’ pagina hebben wij al opties voor u voorgeselecteerd op basis van het gebruiksmoment.

Natuurlijk kunt u ook van de voorgeselecteerde opties afwijken en kan ieder bijgebouw geheel naar uw specifieke voorkeuren gerealiseerd worden. Zo zijn onderstaande opties mogelijkheden waarin LoungePlus u kan voorzien.

Staat uw wens er niet tussen? Laat het ons weten, wij ontdekken graag samen met u nieuwe mogelijkheden..

Gijs Dijkman LoungePlus Specialist

Kunnen we u van dienst zijn?

Specialist Gijs denkt met u mee over de eventuele realisatie van een bijgebouw.

Voor welke gebruiksmomenten dient het bijgebouw? Vanuit dit uitgangspunt bepaald u samen met Gijs uit welke materialen het bijgebouwd vervaardigd wordt en de opties (bv. een buitenkeuken) geïntegreerd in het bijgebouw.

Gijs komt graag bij u op locatie om de mogelijkheden te bespreken. 

Momenten in een luxe veranda

Bij LoungePlus kijken we samen met u naar de gebruiksmomenten welke u voor ogen heeft met de luxe veranda aan huis. Gebruiksmomenten zijn voor ons het belangrijkste uitgangspunt in het ontwerp van de veranda om zo voor u het meest waardevolle bijgebouw te realiseren. Ieder verschillend moment zorgt namelijk voor diverse belangrijke elementen. Na het vaststellen van de gewenste gebruiksmomenten kunnen wij vanuit de momenten filosofie samen met u de vereisten nagaan.

Voor ieder gebruiksmoment hebben we een aantal voorgeselecteerde opties vastgesteld. U krijgt daardoor al een beter beeld van alle mogelijkheden. Hier kunt u uiteraard van afwijken en zo kunnen al uw persoonlijke wensen verwerkt worden in de veranda. Denkt u onder andere eens aan een zonweringsysteem of een buitenkeuken. Ook het ontwerp van de veranda en de materialen kunnen (mede) op basis van de gebruiksmomenten bepaald worden. 

Materialen en ontwerp

Bij de realisatie van een veranda aan huis wordt het ontwerp afgestemd op uw specifieke wensen en daarnaast de leefomgeving. Denkt u bijvoorbeeld na over een luxe houten veranda? Dan bekijken we graag samen met u de mogelijkheden hierin.

Zo adviseren wij u onder andere over de best passende materialen en stijl bij uw huis. Zo vormt bijvoorbeeld hout de basis voor een landelijke stijl en ziet u bij de industriële veranda’s veel staal terugkomen. Zoals u leest is er veel mogelijk. Specialist Gijs is benieuwd naar uw specifieke wensen. Wij kijken, samen met u, graag verder dan de standaard mogelijkheden om zo tot een uniek resultaat te komen. 

Functionaliteiten

Er zijn vele mogelijkheden op het gebied van functionaliteit om uw luxe droomveranda naar uw eigen smaak te ontwerpen. Door het geheel te personaliseren, kunt u maximaal genieten van uw veranda aan huis. Audiovisuele systemen, sanitair of een buitenkeuken zijn enkele voorbeelden van de brede mogelijkheden aan functionaliteiten. Heeft u speciale wensen? Bespreek ze met ons! We denken graag met u mee en er is meer mogelijk dan u denkt.

Wetgeving en fiscale aftrekbaarheid

Bij het plaatsen van een veranda is er in de meeste gevallen geen vergunning nodig. Echter nemen we bij LoungePlus altijd onze verantwoordelijkheid en kijken we altijd nauwkeurig met u mee of u een vergunning nodig heeft. Verrassingen worden op deze manier in ieder geval voorkomen.

Vragen die we veel horen

Grote kans dat dit de eerste keer is dat u in aanraking komt met de realisatie van een veranda. Nog logischer is het dat er vragen in u opkomen over de realisatie. Om deze reden hebben wij hieronder vast een reeks aan veel gestelde vragen voor u beantwoord. 

Mogelijk heeft u nog een aantal persoonlijke vragen. Ook deze vragen beantwoorden we uiteraard graag. U heeft de mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen of een contactformulier in te vullen. Specialist Gijs komt desgewenst met alle plezier bij u langs voor een vrijblijvende advies. 

Worden de realisaties van LoungePlus op maat gemaakt?

Ja, bij LoungePlus is iedere realisatie geheel uniek. Hierdoor zal elk ontwerp op maat worden gemaakt. We kijken naar uw leefomgeving en uw wensen, waardoor het ontwerp hier naadloos op aan zal sluiten.

Uw leefomgeving en uw wensen leveren een unieke set van wensen en behoeften op. Om deze reden vinden we het niet zo gek dat iedere veranda uniek is.

Krijg ik van tevoren een ontwerp te zien?

Ieder ontwerp wordt in 3D tekening opgemaakt. Na een eerst eontwerp kunnen aan de tekening uiteraard nog de nodige aanpassingen aan gedaan worden. Pas wanneer u tevreden bent over het ontwerp, de materialen en de functionaliteiten, zijn wij ook tevreden.

In welke omgeving is LoungePlus werkzaam?

LoungePlus is door heel Nederland werkzaam. Onze showroom is gelegen in Stokkum, Gelderland. 

Kunnen we u helpen met de oriëntatie op de realisatie van een luxe veranda aan huis? Specialist Gijs denkt graag met u mee. Neem gerust contact op.