Luxe houten veranda

Een luxe houten veranda; ambachtelijke kwaliteit, geheel op maat gemaakt en tot in de details afgewerkt. Bij LoungePlus wordt iedere veranda uniek en naar uw idee ontworpen en gerealiseerd.

Is bovenstaande hetgeen dat u zoekt? Dan helpen onze vakspecialisten u graag verder met de realisatie van uw nieuwe stijlvolle bijgebouw. LoungePlus onderscheid zich op gebied van de details, het maatwerk en de geboden kwaliteit.

Gijs, specialist bij LoungePlus, denkt graag mee bij u op locatie. Nadat uw wensen en behoeften door zijn genomen en de leefomgeving is bekeken, krijgt u van ons een vrijblijvend advies.

Luxe houten veranda licht

Buitengewone kwaliteit

 Van constructie tot aan de kleinste details. Wij hebben oog voor de dingen die het verschil maken.

Volledig ontzorgd

Gedurende het proces nemen we u alles uit handen. U hoeft alleen beslissingen te nemen.

Snelle realisatie

Wij zorgen voor een vlotte oplevering zodat u snel kunt genieten van het extra woonplezier.

Uniek ontworpen

Ieder project is uniek en gepersonaliseerd. Voor ieder project maken wij een 3D-ontwerp.

Een greep uit onze realisaties

Veranda afgewerkt met luxe hout en staal
Luxe houten veranda donker hout en shutters

Anderen aan het woord

reviews

LoungePlus wordt beoordeeld met 5 sterren door 4 anderen

Familie Steenbergen

''Lounge Plus denkt met je mee en komt altijd met goede oplossingen. Gijs is bevlogen en gaat voor kwaliteit. Komt zijn woord na en voor eerlijke prijs. Ik ben erg tevreden. Echt fijn bedrijf.''

Familie Luijendijk

''Gijs heeft bij ons een prachtige tuinkamer neergezet! Hij heeft ons hierbij van begin (hele mooie duidelijke hoogwaardige tekeningen) tot eind van goed advies voorzien! Ook tijdens de bouwfase waren wijzigingen en/of extra's geen enkel probleem! Wij zijn echt super blij met het eind resultaat en kunnen LoungePlus/Gijs echt aanbevelen!''

Mogelijkheden veranda

Maximaal genieten van uw bijgebouw doet u met het toevoegen van extra opties om het geheel te personaliseren. Op onze ‘momenten’ pagina hebben wij al opties voor u voorgeselecteerd op basis van het gebruiksmoment.

Natuurlijk kunt u ook van de voorgeselecteerde opties afwijken en kan ieder bijgebouw geheel naar uw specifieke voorkeuren gerealiseerd worden. Zo zijn onderstaande opties mogelijkheden waarin LoungePlus u kan voorzien.

Staat uw wens er niet tussen? Laat het ons weten, wij ontdekken graag samen met u nieuwe mogelijkheden..

Gijs Dijkman LoungePlus Specialist

Kunnen we u van dienst zijn?

Specialist Gijs denkt met u mee over de eventuele realisatie van een bijgebouw.

Voor welke gebruiksmomenten dient het bijgebouw? Vanuit dit uitgangspunt bepaald u samen met Gijs uit welke materialen het bijgebouwd vervaardigd wordt en de opties (bv. een buitenkeuken) geïntegreerd in het bijgebouw.

Gijs komt graag bij u op locatie om de mogelijkheden te bespreken. 

De momenten onder een luxe veranda

Het uitgangspunt van de denkwijze bij LoungePlus is de zogeheten Momenten filosofie. Kortgezegd zijn de momenten de momenten waarop u verwacht veel gebruik te gaan maken van de luxe houten veranda.

Op basis van deze momenten denken we graag met u mee over de eventuele invulling van de luxe veranda.

Wanneer we u op locatie bezoeken gaan we daarom graag samen met u de uitdaging en het avontuur aan om de momenten in kaart te brengen. Op basis van de invulling van de momenten komt specialist Gijs met een uitgebreid advies. Zo verwordt een ogenschijnlijk eenvoudige veranda tot een heus bijgebouw. 

Natuurlijk krijgt u van ons een geheel uniek ontwerp waar u tot in de kleinste details kunt aanschouwen hoe de veranda eruit zal komen te zien.

Het ontwerp wordt uiteraard vormgegeven door een combinatie van de verwachte gebruiksmomenten, uw wensen en behoeften en de leefomgeving waarin u woonachtig bent.

De momenten als richtingaanwijzer

De momenten kunt u ronduit breed interpreteren als we nadenken over uw luxe houten veranda. Allereerst vragen we u eens hardop te na te denken over wanneer u denkt gebruik te maken van de veranda.

Ziet u het bijvoorbeeld helemaal voor zich om samen met vrienden een drankje te doen onder de veranda? Of vindt u het prettig om uitgebreid te kunnen ontbijten gedurende het weekend? Past de veranda beter aan huis of is een overkapping in de tuin nog bijpassender?

Organiseert u graag een feestje voor vrienden en familie en zou u daarvoor graag gebruik maken van de veranda? Mogelijk spreken al deze, en aanvullende, ideeën u aan en gaat u voor een combinatie van Momenten.

Hopelijk hebben we u een duidelijke eerste indruk gegeven van de mogelijkheden bij LoungePlus. Heeft u nog vragen of zijn er onduidelijkheden over wat er allemaal mogelijk is? Aarzel niet en neem gerust even contact met ons, uiteraard helpen we u graag verder.

Veelgestelde vragen

Wanneer u erover nadenkt om uw leefomgeving te verrijken met het laten realiseren van een veranda bijgebouw dan komt hier veel bij kijken. Het is dan uiteraard vanzelfsprekend dat er een of meerdere vragen in u opkomen. Het is immers geen wekelijkse routine om een veranda te laten plaatsen.

Om deze reden hebben we hieronder alvast een aantal belangrijke vragen voor u beantwoord. We snappen dat we hieronder niet al uw vragen kunnen beantwoorden. Uiteraard is er ook alle ruimte voor de beantwoording van persoonlijke vragen op het moment dat we bij u langskomen voor een advies.

Heeft u een prangende vraag? Neem dan contact op met specialist Gijs. Gijs helpt u graag verder. 

Heb ik een vergunning nodig wanneer ik een veranda wil laten plaatsen?

Het hangt van de situatie af of u wel of geen vergunning nodig heeft om een veranda te laten plaatsen. 

Het korte antwoord is dat u in de meeste gevallen geen vergunning nodig heeft wanneer u een veranda laat plaatsen. 

In sommige uitzonderlijke gevallen is een vergunning wel nodig. Uiteraard begeleiden we u bij LoungePlus ook met de bijkomende juridische aspecten als de eventuele aanvraag van een veranda. 

Krijg ik een ontwerp te zien van de veranda?

Iedere veranda wordt ontworpen door een van onze vakspecialisten. Zo kunt u precies zien waar u aan toe bent. Tot in de grootste details krijgt u inzicht in de eventuele uitvoering van uw veranda bijgebouw (denk bijvoorbeeld aan de inrichting, afmetingen en LED-spots welke zichtbaar zijn). 

Wanneer u graag nog een en ander aangepast zou zien dan kan er op basis van het 3D-ontwerp, dat u gewoon op uw computer kunt bekijken, snel bijgestuurd worden. Bevalt de update van de 3D tekening u beter? Dan gaan we voor u aan de slag!

Wat is het werkgebied van LoungePlus?

LoungePlus realiseert in de basis haar veranda’s door heel Nederland heen. 

Onze werkplaats is gevestigd in Stokkum, een klein dorpje in Gelderland. Vanuit Stokkum helpen we wekelijks mensen met de realisatie van hun luxe houten veranda.