Industriële veranda

Een veranda in een industriële stijl. Stijlvol afgewerkt met de mooiste details. Een robuuste combinatie van degelijk hout en staal om de industriële look ten volste tot leven te laten komen in uw leefomgeving.

Spreekt bovenstaande u aan? Bij LoungePlus hebben we meerdere veranda’s gerealiseerd in de industriële stijl. Deze veranda’s zijn allemaal compleet uniek en naar wens en behoefte ontworpen. Heeft u bepaalde ideeën over de veranda? Wij denken graag met u mee.

Specialist Gijs komt graag eens bij u langs om uw wensen aan te horen en om uw leefomgeving te bekijken. Op basis van uw leefomgeving en uw wensen brengen wij altijd vrijblijvend een advies uit. Treffen we u binnenkort?

industriele veranda minimalistisch

Buitengewone kwaliteit

 Van constructie tot aan de kleinste details. Wij hebben oog voor de dingen die het verschil maken.

Volledig ontzorgd

Gedurende het proces nemen we u alles uit handen. U hoeft alleen beslissingen te nemen.

Snelle realisatie

Wij zorgen voor een vlotte oplevering zodat u snel kunt genieten van het extra woonplezier.

Uniek ontworpen

Ieder project is uniek en gepersonaliseerd. Voor ieder project maken wij een 3D-ontwerp.

Een greep uit onze realisaties

Industriele veranda spots

Anderen aan het woord

reviews

LoungePlus wordt beoordeeld met 5 sterren door 4 anderen

Familie Steenbergen

''Lounge Plus denkt met je mee en komt altijd met goede oplossingen. Gijs is bevlogen en gaat voor kwaliteit. Komt zijn woord na en voor eerlijke prijs. Ik ben erg tevreden. Echt fijn bedrijf.''

Familie Luijendijk

''Gijs heeft bij ons een prachtige tuinkamer neergezet! Hij heeft ons hierbij van begin (hele mooie duidelijke hoogwaardige tekeningen) tot eind van goed advies voorzien! Ook tijdens de bouwfase waren wijzigingen en/of extra's geen enkel probleem! Wij zijn echt super blij met het eind resultaat en kunnen LoungePlus/Gijs echt aanbevelen!''

Mogelijkheden veranda

Maximaal genieten van uw bijgebouw doet u met het toevoegen van extra opties om het geheel te personaliseren. Op onze ‘momenten’ pagina hebben wij al opties voor u voorgeselecteerd op basis van het gebruiksmoment.

Natuurlijk kunt u ook van de voorgeselecteerde opties afwijken en kan ieder bijgebouw geheel naar uw specifieke voorkeuren gerealiseerd worden. Zo zijn onderstaande opties mogelijkheden waarin LoungePlus u kan voorzien.

Staat uw wens er niet tussen? Laat het ons weten, wij ontdekken graag samen met u nieuwe mogelijkheden..

Gijs Dijkman LoungePlus Specialist

Kunnen we u van dienst zijn?

Specialist Gijs denkt met u mee over de eventuele realisatie van een bijgebouw.

Voor welke gebruiksmomenten dient het bijgebouw? Vanuit dit uitgangspunt bepaald u samen met Gijs uit welke materialen het bijgebouwd vervaardigd wordt en de opties (bv. een buitenkeuken) geïntegreerd in het bijgebouw.

Gijs komt graag bij u op locatie om de mogelijkheden te bespreken. 

De pracht van een industriële veranda

De industriële look is prachtig om tegenaan te kijken. Deze look kan, wanneer we een veranda in deze stijl realiseren, op velerlei manieren ingevuld worden. Waarschijnlijk heeft u zelf al gedacht aan de veranda waarbij de schuifwanden volgens een industriële stijl zijn gerealiseerd.

Maar heeft u al verder gedacht dan enkel de industriële deuren? Zo kan de veranda ook voorzien worden van een stalen component, beton elementen en robuuste houtsoorten. Uiteraard is een combinatie met deze materialen ook zeer goed mogelijk.

Kortom, er is een scala aan mogelijkheden welke u samen specialist Gijs kunt gaan ontdekken. Laat vooral uw grootste wensen spreken en denk niet binnen de geijkte kaders. Denkt u toch na over een andere stijl, bijvoorbeeld de moderne stijl, geef het ons gerust aan. Wij denken graag met u mee.

De momenten bij LoungePlus

Bij LoungePlus denken we volgens de zogeheten Momenten visie, ook wanneer het gaat om de industriële veranda. Om de momenten in kaart te brengen zijn we benieuwd naar de door u verwachte gebruiksmomenten van de industriële veranda.

Verwacht u de veranda te gebruiken op het moment dat er vrienden langskomen voor een borrel? Vindt u het prettig om in de tuin te vertoeven tijdens zonnige, maar misschien wel wat koude, lente- en herfstdagen? Of denkt u verder, en verwordt de veranda tot geheel afsluitbare loungeruimte waarin gekookt en gedineerd kan worden? U bedenkt het, wij realiseren het.

Veelgestelde vragen

Uiteraard is het zo, wanneer u een industriële veranda wil laten realiseren, dat er wat vragen bij u opkomen. Een veranda laat je één keer, hoogstens twee keer plaatsen in je leven. Het is daarom, voordat u tot besluit overgaat, belangrijk om goed geïnformeerd te zijn. 

Mede om deze reden beantwoorden we hieronder een aantal belangrijke vragen welke we veel voorbij horen komen. Mogelijk heeft u zelf nog een aantal aanvullende, persoonlijke vragen. Uiteraard beantwoorden we deze vragen graag voor u. Wanneer voor een kennismaking bij u langs komen is er alle ruimte om vragen te stellen. 

Heb ik een vergunning nodig wanneer ik een veranda laat plaatsen?

Het hangt van de situatie af of u wel of geen vergunning nodig heeft om een (industriële) veranda te laten plaatsen. In de meeste gevallen heeft u geen vergunning nodig, echter zijn er uitzonderingen waarin het wel verplicht is. 

Het heeft onder andere te maken met de afmetingen van de veranda, waar u de veranda plaatst en in welke gemeente u woonachtig bent. 

Wanneer wij uw veranda mogen realiseren dan regelen wij, wanneer nodig, uiteraard ook alles omtrent de aanvraag van de vergunning.

In welk werkgebied zijn jullie actief? 

LoungePlus realiseert veranda’s door heel Nederland heeft. Onze werkplaats is gevestigd in Stokkum, Gelderland. Dus ook wanneer u woonachtig bent in het westen of het noorden van het land dan kunnen we u helpen met de realisatie van een industriële veranda.

Hoe snel wordt een veranda geplaatst?

Het is afhankelijk van hoe snel u tevreden bent met het 3D-ontwerp dat we maken om de veranda in kaart te brengen, de levertijden van de materialen en de planning van de vakspecialisten.

Met andere woorden; het verschilt per project hoe snel een veranda geplaatst kan worden. Wanneer u graag meer informatie zou ontvangen over eventuele plaatsingsdata, dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen met specialist Gijs. Gijs helpt u graag verder.