Veranda Zutphen

Een veranda van hout welke prachtig afgewerkt is. Een veranda waar u momenten met geliefden doorbrengt. Groots afgewerkt, waar zorg en aandacht is besteed aan de details. Alomvattend, een veranda van zeer hoogwaardige kwaliteit. Dat is waar u naar op zoek bent. 

Spreekt bovenstaande u aan? Wordt u in een traject als deze graag ontzorgt maar neemt u wel graag de beslissingen? Dan kunnen wij u mogelijk goed helpen.

Een jarenlange passie voor en ervaring met hout gecombineerd met de drive om u alles naar wens te maken zorgt ervoor dat LoungePlus doet wat het belooft; unieke bijgebouwen realiseren waarin u volledig wordt ontzorgt.

Hebben we uw interesse gewekt? We komen graag langs bij u op locatie. Zo kunnen we met u de mogelijkheden bespreken en kan specialist Gijs direct uw leefomgeving in zich opnemen. Uiteraard brengen we na afloop van het bezoek een vrijblijvend advies uit, mogelijk aangevuld met een 3D-ontwerp. Zien we u snel in Zutphen?

Veranda in Zutphen

Een greep uit onze realisaties

Veranda Zutphen luxe

Anderen aan het woord

reviews

LoungePlus wordt beoordeeld met 5 sterren door 4 anderen

Familie Steenbergen

''Lounge Plus denkt met je mee en komt altijd met goede oplossingen. Gijs is bevlogen en gaat voor kwaliteit. Komt zijn woord na en voor eerlijke prijs. Ik ben erg tevreden. Echt fijn bedrijf.''

Familie Luijendijk

''Gijs heeft bij ons een prachtige tuinkamer neergezet! Hij heeft ons hierbij van begin (hele mooie duidelijke hoogwaardige tekeningen) tot eind van goed advies voorzien! Ook tijdens de bouwfase waren wijzigingen en/of extra's geen enkel probleem! Wij zijn echt super blij met het eind resultaat en kunnen LoungePlus/Gijs echt aanbevelen!''

Mogelijkheden veranda

Maximaal genieten van uw bijgebouw doet u met het toevoegen van extra opties om het geheel te personaliseren. Op onze ‘momenten’ pagina hebben wij al opties voor u voorgeselecteerd op basis van het gebruiksmoment.

Natuurlijk kunt u ook van de voorgeselecteerde opties afwijken en kan ieder bijgebouw geheel naar uw specifieke voorkeuren gerealiseerd worden. Zo zijn onderstaande opties mogelijkheden waarin LoungePlus u kan voorzien.

Staat uw wens er niet tussen? Laat het ons weten, wij ontdekken graag samen met u nieuwe mogelijkheden..

Gijs Dijkman LoungePlus Specialist

Kunnen we u van dienst zijn?

Specialist Gijs denkt met u mee over de eventuele realisatie van een bijgebouw.

Voor welke gebruiksmomenten dient het bijgebouw? Vanuit dit uitgangspunt bepaald u samen met Gijs uit welke materialen het bijgebouwd vervaardigd wordt en de opties (bv. een buitenkeuken) geïntegreerd in het bijgebouw.

Gijs komt graag bij u op locatie om de mogelijkheden te bespreken. 

Momenten in Zutphen

De filosofie van LoungePlus baseert zich op de gebruiksmomenten van het veranda bijgebouw. We noemen deze filosofie de Momenten filosofie. Op basis van de door jou verwachte gebruiksmomenten van de veranda gaan we voor jou aan de slag met het ontwerp. Uiteindelijk zorgt de momenten filosofie voor een doordacht ontwerp waarin al uw wensen en behoeften duidelijk naar voren komen.

Het idee rondom uw wensen en behoeften is dat het complete plaatje in beeld wordt gebracht. Dat gaat verder dan de gebruikte materialen voor de veranda. Bij het complete plaatje kunt u denken een het ontwerp, de gekozen materialen, de inrichting van de veranda en over welke functionaliteiten de veranda dient te beschikken om volledig aan uw wensen te voldoen. 

Materialen veranda

Laten we beginnen met de gekozen materialen om tot uw droom realisatie te komen. Oriënterend vanuit de basisstijlen landelijk, industrieel en modern wordt er nagedacht over hét ontwerp. 

Uiteraard voldoet alleen het perfect ontwerp. Verschillende soorten materialen zoals unieke houtsoorten, staal en beton worden gecombineerd. Middels verschillende revisies van het 3D-ontwerp verworden uw ideeën tot werkelijkheid. 

Inrichting

Vervolgens, wanneer u geheel tevreden bent over de het ontwerp, is het natuurlijk ook van belang om na te denken over de inrichting van de veranda. Om het bijgebouw te realiseren volgens de momenten filosofie denken we graag met u mee over welke functionaliteiten de veranda dient te beschikken. Kookt u bijvoorbeeld graag buiten? Relaxed u graag buiten? Dan kunnen we bijvoorbeeld met u meedenken over een buitenkeuken of een bijzondere bijpassende loungeset.

Overige aspecten

Natuurlijk denken we ook met u mee over enkele juridische aspecten die komen kijken bij de realisatie van een veranda bijgebouw zoals het aanvragen van een vergunning of fiscale aftrekposten (wanneer u zich oriënteert op bijvoorbeeld de realisatie van een tuinkantoor). Zoals u begrijpt hoeft u zich nergens druk over te maken en ontnemen wij u alle zorgen. 

Kunnen we u helpen of heeft u een vraag? Neem geheel vrijblijvend contact op met specialist Gijs. Gijs beantwoord met alle plezier uw vragen. Wilt u eens sparren over uw ideeën? Geen probleem, we komen altijd bij u op locatie in Arnhem om de mogelijkheden te bespreken.

Veelgestelde vragen

Het is logisch dat er veel vragen in u opkomen wanneer u nadenkt over de realisatie van een veranda of bijgebouw in uw leefomgeving. Wanneer mensen voor het eerst met specialist Gijs in gesprek gaan bespreken zij vaak dezelfde vragen. Om deze reden hebben we de belangrijkste vragen alvast voor je op een rij gezet.

Uiteraard kan het zo zijn dat uw vragen van persoonlijke aard zijn, natuurlijk is er alle ruimte om deze vragen te stellen wanneer u in gesprek bent met specialist Gijs.

Betreffen realisaties van LoungePlus maatwerk?

Alle projecten door LoungePlus gerealiseerd zijn uniek en daarom maatwerk. Bij LoungePlus is geen enkele veranda hetzelfde. Volgens ons is namelijk iedere leefomgeving uniek, dit samen genomen met uw wensen en behoeften zorgt ervoor dat er van ieder veranda bijgebouw slechts één bestaat.

Hoe weet ik van te voren of de veranda in mijn leefomgeving past?

Voordat we beginnen met de realisatie van uw veranda ontvangt u altijd een 3D-ontwerp waarin de te plaatsen veranda is verwerkt in uw leefomgeving. Zo weet u precies waar u aan toe bent. 

Is LoungePlus actief in Zutphen en de omgeving van  Zutphen?

Binnen ons werkgebied valt onder andere de omgeving Apeldoorn. Zutphen valt hier uiteraard ook onder. Zutphen ligt dicht in de buurt van de werkplaats van LoungePlus. LoungePlus heeft als standplaats Stokkum, Gelderland. Het is vanaf Stokkum zo’n 30 minuten rijden naar Zutphen.

Kan ik realisaties van LoungePlus ergens in het echt bewonderen?

In overleg met specialist Gijs kunt u zeker eens kijken naar eerdere realisaties van LoungePlus. Uiteraard, gebeurt dit in overleg met de personen waar de betreffende veranda is geplaatst. Tot nog toe zijn de meeste veranda bijgebouwen in de omgeving van Zutphen geplaatst, in veel gevallen hoeft u dus niet ver van huis om een realisatie te bekijken. 

Heb je nog andere vragen? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.