Veranda Ede

Een plek te dineren of te ontspannen, een luxueuze veranda is een ideale toevoeging voor deze fijne momenten. Een compleet afgewerkte houten veranda, met moderne toevoegingen als heaters of een bijkeuken. Slechts een greep uit de mogelijkheiden welke ervoor zorgen dat de veranda een nieuwe dimensie aan uw leefomgeving biedt. Ontdek samen met LoungePlus een breed scala aan mogelijkheden, om zo uw droomveranda tot leven te brengen. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring door talloze uiteenlopende projecten. Hieruit is tevens onze ambacht en kwaliteit te herleiden. Naast houten veranda’s is er ook veel mogelijk met andere materialen zoals onder andere staal, riet en beton.

Vanuit onze standplaats en showroom in Stokkum zijn wij in heel Nederland te vinden. Komt u uit Ede of de omgeving van Ede? Dan kunnen wij u zeker goed bereiken. Specialist Gijs staat voor u klaar om u de nodige informatie te bieden, zowel bij u op locatie als bij ons in de showroom. Gijs denkt graag mee met al uw ideeën, zodat we u kunnen helpen met de voor u perfect veranda.

Veranda Ede Exclusief hout

Een greep uit onze realisaties

Veranda Ede Hout Beton

Anderen aan het woord

reviews

LoungePlus wordt beoordeeld met 5 sterren door 4 anderen

Familie Steenbergen

''Lounge Plus denkt met je mee en komt altijd met goede oplossingen. Gijs is bevlogen en gaat voor kwaliteit. Komt zijn woord na en voor eerlijke prijs. Ik ben erg tevreden. Echt fijn bedrijf.''

Familie Luijendijk

''Gijs heeft bij ons een prachtige tuinkamer neergezet! Hij heeft ons hierbij van begin (hele mooie duidelijke hoogwaardige tekeningen) tot eind van goed advies voorzien! Ook tijdens de bouwfase waren wijzigingen en/of extra's geen enkel probleem! Wij zijn echt super blij met het eind resultaat en kunnen LoungePlus/Gijs echt aanbevelen!''

Mogelijkheden veranda

Maximaal genieten van uw bijgebouw doet u met het toevoegen van extra opties om het geheel te personaliseren. Op onze ‘momenten’ pagina hebben wij al opties voor u voorgeselecteerd op basis van het gebruiksmoment.

Natuurlijk kunt u ook van de voorgeselecteerde opties afwijken en kan ieder bijgebouw geheel naar uw specifieke voorkeuren gerealiseerd worden. Zo zijn onderstaande opties mogelijkheden waarin LoungePlus u kan voorzien.

Staat uw wens er niet tussen? Laat het ons weten, wij ontdekken graag samen met u nieuwe mogelijkheden..

Gijs Dijkman LoungePlus Specialist

Kunnen we u van dienst zijn?

Specialist Gijs denkt met u mee over de eventuele realisatie van een bijgebouw.

Voor welke gebruiksmomenten dient het bijgebouw? Vanuit dit uitgangspunt bepaald u samen met Gijs uit welke materialen het bijgebouwd vervaardigd wordt en de opties (bv. een buitenkeuken) geïntegreerd in het bijgebouw.

Gijs komt graag bij u op locatie om de mogelijkheden te bespreken. 

Momenten te Ede

We werken bij LoungePlus vanuit een bepaalde filosofie. Momenten vormen de basis en zorgen voor handvaten binnen onze werk- en denkwijze. We bespreken dus altijd eerst de gebruiksmomenten die u bij uw veranda visualiseert. Vanuit deze gebruiksmomenten gaan we samen de vereisten opstellen.

 

Naar uw eigen smaak en keuze maken we samen het ontwerp. Daarnaast passen bepaalde materialen en functionaliteiten beter bij het ene moment dan bij het andere moment. Wanneer u bijvoorbeeld het gebruiksmoment borrelen en dineren belangrijk vindt, kunt u denken aan een bijkeuken. We nemen de tijd om al deze vereisten bespreekbaar te maken. 

 

Materialen en ontwerp

Wat betreft de materialen en het ontwerp is uw voorkeur qua stijl en functionaliteiten van belang. LoungePlus zorgt voor unieke realisaties. We kiezen er hierom niet voor om alleen met uiteenlopende soorten hout te werken, maar ook met unieke combinaties zoals hout en staal. Op deze manier kunnen we het precies naar uw wens ontwerpen. 

 

Functionaliteiten

Alle gewenste functionaliteiten kunnen toegepast worden vanuit uw voorkeur. Haarden, beglazing en sfeerverlichting zijn veelvoorkomende mogelijkheden, die wij graag voor u toevoegen aan de veranda. Iedere functionaliteit zal een echte toevoeging zijn voor een luxueus gevoel. Vanuit uw wensen kunnen wij u van het beste advies voorzien, dus deze horen wij graag om uw droomveranda samen te stellen.

 

Wetgeving en fiscale aftrekbaarheid

In sommige gevallen is het de vraag of u een vergunning nodig heeft voor het plaatsen van de veranda. Iedere gemeente en omgeving heeft andere regels opgesteld op het gebied van vergunningen. Voor Elst en de omgeving van Elst zijn dus ook specifieke regels vastgelegd.

Vaak is het niet van toepassing dat er om een vergunning wordt gevraagd. We denken graag met u vooruit om ongewenste situaties te voorkomen en zullen u hier tijdig van op de hoogte stellen. 

 

Bij de realisatie van een tuinkantoor is vaak fiscale aftrekbaarheid mogelijk. Op andere bijgebouwen, zoals een veranda of overkapping is vaak geen fiscale aftrekbaarheid mogelijk. Deze mogelijkheid zullen onze specialisten altijd met u doornemen.

Al vaker beantwoorde vragen

Veranda’s of soortgelijke bijgebouwen zijn zaken waarvan u mogelijk niet zoveel verstand heef. Logisch dat u specifieke vragen heeft voor wat betreft zaken als het inmeten of de bouwtermijn. Voor u een vraag, voor ons de dagelijkse gang van zaken.

Om deze reden hebben we hieronder een aantal veelgestelde vragen voor u beantwoordt.

Uw persoonlijke vragen en specifieke wensen bespreken we graag bij u op locatie, uiteraard geheel vrijblijvend. 

Worden de realisaties van LoungePlus op maat gemaakt?

Alle realisaties van LoungePlus zijn uitsluitend maatwerk. Uniek en afgestemd op uw specifieke wensen; de kenmerken voor realisaties van LoungePlus. Met andere woorden; iedere realisatie wordt slechts één keer ontworpen en ook eenmalig verwezenlijkt. 

Krijg ik van tevoren een ontwerp te zien?

Ja, van tevoren maken we voor u altijd een ontwerp in de vorm van een 3D tekening. Op deze wijze weet u precies wat u kunt verwachten en worden verrassingen uitgesloten. Vanuit de 3D tekening kunt u gemakkelijk aangeven waar u mogelijk nog veranderingen aan zou willen brengen. Zo wordt het bijgebouw precies zoals u voor ogen heeft.

In welke omgeving is LoungePlus werkzaam?

De roots van LoungePlus ligt in, en tevens de werkplaats is gestationeerd in, Stokkum. Dagelijks beginnen onze vakspecialisten hun dag op deze plek en gaan vervolgens aan de slag met de realisatie van de meest unieke bijgebouwen. 

LoungePlus is door heel Nederland werkzaam, dus ook in Ede. Vanuit Stokkum is het zo’n 48 kilometer naar Ede en de nabije omgeving van Ede.

Uiteraard kunnen we u ook helpen met de realisatie van een veranda waneer u in een omliggende plaats van Ede woont. Denkt u hierbij onder andere aan plaatsen als Arnhem of Nijmegen. Uiteraard zijn we u ook graag van dienst in kleinere plaatsen als Wijchen, Elst, Groesbeek, Duiven of Zevenaar.