Veranda Doetinchem

U bekijkt de mogelijkheden van een veranda, een van hoogwaardige kwaliteit en welke op maat is gemaakt, precies zoals u wil. Alles moet kloppen aan de veranda, van de details tot en met de functionaliteiten die veranda biedt (audiovisuele systemen of bijvoorbeeld een buitenkeuken).

Wanneer bovenstaande u aanspreekt dan verstaat LoungePlus u in uw wensen en behoeften omtrent de realisatie van een veranda c.q. bijgebouw. Bij LoungePlus is ieder ontwerp uniek omdat uw leefomgeving en wensen en behoeften altijd worden doorvertaald in het eindproduct. Na een veelvoud aan realisaties en jarenlange ervaring met hout denken wij u van dienst te kunnen zijn met uw project.

Gijs, specialist bij LoungePlus, denkt graag met u mee bij u op locatie. Uiteraard ontvangt u na afloop een uitgewerkt advies van ons. We zijn erg benieuwd naar uw ideeën over een veranda bijgebouw en wat uw wensen inhouden. Treffen we u binnenkort in Doetinchem?

Veranda in Doetinchem

Een greep uit onze realisaties

Veranda Doetinchem binnenkant
Veranda Doetinchem luxe afwerkingen

Anderen aan het woord

reviews

LoungePlus wordt beoordeeld met 5 sterren door 4 anderen

Familie Steenbergen

''Lounge Plus denkt met je mee en komt altijd met goede oplossingen. Gijs is bevlogen en gaat voor kwaliteit. Komt zijn woord na en voor eerlijke prijs. Ik ben erg tevreden. Echt fijn bedrijf.''

Familie Luijendijk

''Gijs heeft bij ons een prachtige tuinkamer neergezet! Hij heeft ons hierbij van begin (hele mooie duidelijke hoogwaardige tekeningen) tot eind van goed advies voorzien! Ook tijdens de bouwfase waren wijzigingen en/of extra's geen enkel probleem! Wij zijn echt super blij met het eind resultaat en kunnen LoungePlus/Gijs echt aanbevelen!''

Mogelijkheden veranda

Maximaal genieten van uw bijgebouw doet u met het toevoegen van extra opties om het geheel te personaliseren. Op onze ‘momenten’ pagina hebben wij al opties voor u voorgeselecteerd op basis van het gebruiksmoment.

Natuurlijk kunt u ook van de voorgeselecteerde opties afwijken en kan ieder bijgebouw geheel naar uw specifieke voorkeuren gerealiseerd worden. Zo zijn onderstaande opties mogelijkheden waarin LoungePlus u kan voorzien.

Staat uw wens er niet tussen? Laat het ons weten, wij ontdekken graag samen met u nieuwe mogelijkheden..

Gijs Dijkman LoungePlus Specialist

Kunnen we u van dienst zijn?

Specialist Gijs denkt met u mee over de eventuele realisatie van een bijgebouw.

Voor welke gebruiksmomenten dient het bijgebouw? Vanuit dit uitgangspunt bepaald u samen met Gijs uit welke materialen het bijgebouwd vervaardigd wordt en de opties (bv. een buitenkeuken) geïntegreerd in het bijgebouw.

Gijs komt graag bij u op locatie om de mogelijkheden te bespreken. 

Momenten in Doetinchem

Bij LoungePlus wordt er gewerkt volgens een bepaalde filosofie; de zogenoemde momenten filosofie. We begrijpen dat deze filosofie mogelijk wat uitleg vergt. Kort gezegd bedoelen we bij LoungePlus met de momenten filosofie dat uw veranda bijgebouw wordt ontworpen en gerealiseerd op basis van de door u verwachte gebruiksmomenten.

Dit betekent dat we voorafgaand aan het ontwerp met u nadenken over de verwachte gebruiksmomenten. Vervolgens wordt er een ontwerp gemaakt op basis van deze momenten zodat de veranda c.q. het bijgebouw naadloos aansluit op uw behoeften.

De momenten kunt u breed interpreteren. Vindt u het bijvoorbeeld prettig om sportwedstrijden te bekijken onder de veranda? Kookt u graag buiten terwijl u gezellig met de gasten kletst? Vindt u het prettig om ‘s avonds in de warmte buiten te kunnen zitten? Voorgenoemde activiteiten zijn allemaal gebruiksmomenten welke mogelijk van invloed kunnen zijn op het ontwerp van het bijgebouw.

Veranda Materialen

Wanneer er wordt nagedacht over de gebruiksmomenten is het logischerwijs ook van belang om na te denken over gebruikte materialen om het veranda bijgebouw te realiseren. Afhankelijk van de door u gewenste stijl van de veranda dienen er materialen gekozen te worden. Verschillende houtsoorten, staal en beton behoren allemaal tot de mogelijkheden. Daarna is er natuurlijk nog ruimte om zaken als gevels, wanden, vloeren en het dak volledig in stijl te realiseren

Functionaliteiten

De functionaliteiten omvatten alle opties in de veranda waarmee voldaan wordt aan uw wensen en behoeften op het gebied van de gebruiksmomenten. De functionaliteiten kunnen bijvoorbeeld de heaters, audiovisuele systemen en de installatie van sanitair omvatten.

Vervolgens, wanneer u geheel tevreden bent over de het ontwerp, is het natuurlijk ook van belang om na te denken over de inrichting van de veranda. Om het bijgebouw te realiseren volgens de momenten filosofie denken we graag met u mee over welke functionaliteiten de veranda dient te beschikken. Kookt u bijvoorbeeld graag buiten? Relaxed u graag buiten? Dan kunnen we bijvoorbeeld met u meedenken over een buitenkeuken of een bijzondere bijpassende loungeset.

Wetgeving en fiscale aftrekbaarheid

In sommige gemeenten en omgevingen zijn vergunningen verplicht wanneer u een bijgebouw plaatst dat niet binnen de vergunningsvrije norm past. Zo gelden er voor Doetinchem en de omgeving van Doetinchem andere normen dan in andere delen van Nederland. Wij ontzorgen u ook graag op dit gebied en informeren u graag over de betreffende situatie in uw omgeving.

Ook wanneer het gaat om eventuele mogelijkheden op het gebied van fiscale aftrekbaarheid dan staan we u graag bij. Wanneer uw bijgebouw hiervoor in aanmerking komt informeren we u tijdig zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Veelgestelde vragen

De mogelijkheid bestaat dat dit de eerste keer is dat u zich oriënteert op het laten plaatsen van een veranda c.q. bijgebouw. Logischerwijs gaat dit gepaard met vragen en onduidelijkheden. Deze onduidelijkheden nemen we graag bij u weg, onder meer door het beantwoorden van vragen die veel gesteld worden. Daarnaast heeft u mogelijk ook vragen welke alleen gelden in uw persoonlijke situatie. Deze vragen nemen we vanzelfsprekend met u door wanneer we bij u langs mogen komen voor een adviesgesprek.

In hoeverre zijn de realisatie van LoungePlus maatwerk?

In basis zijn alle realisaties van LoungePlus opzichzelfstaand en volledig uniek. Vanuit uw wensen, behoeften en unieke leefomgeving wordt er namelijk een ontwerp gemaakt dat altijd uniek is. Zo heeft u mogelijk meer behoefte aan privacy dan iemand anders waardoor gevelbekleding een voor de hand liggende optie is.

Maken jullie vooraf een ontwerp?

Bij LoungePlus wordt er voor ieder project een ontwerp gemaakt welke exact weergeeft hoe de veranda eruit komt te zien. Zo ontgaat u, voordat er een akkoord is, geen detail met betrekking tot de constructie en de afwerking. Daarnaast kan er nog een revisie gemaakt worden waarmee uw wensen nog beter kunnen worden gerealiseerd kunnen worden.

Is LoungePlus ook werkzaam in Doetinchem en omgeving van Doetinchem?

In basis maken we mensen blij met hun nieuwe bijgebouw door heel Nederland heen. In basis zijn we echter grotendeels actief in de regio van Doetinchem, Nijmegen, Apeldoorn en Enschede.

Uiteraard vallen omliggende plaatsen rondom Doetinchem (zoals Zelhem, ‘s-Heerenberg, Terborg en andere omliggende plaatsen) ook binnen ons werkgebied.

De roots van LoungePlus liggen toevallig ook in Gelderland, in het kleine plaatsje Stokkum. Stokkum ligt op zo ongeveer 15 a 20 minuten rijden vanaf Doetinchem.