Philips Hue veranda

Verlichting kan tot de verbeelding wekken, ook onder de veranda. Voordat de veranda wordt gerealiseerd wordt er door de betere verandaplaatsers nagedacht over de inzet van licht en hoe het licht kan bijdragen aan de ervaring onder de veranda en in de tuin.

Philips gaat echter met haar nieuwe systeem nog een stapje verder. Met het zogeheten Hue systeem bepaald u zelf de sfeer. Een diner, feest of een zwoele zomeravond; u kiest zelf welke verlichting hierbij past.

philips hue verlichting veranda

Hoe werkt de Hue verlichting onder veranda?

Wanneer de veranda geplaatst is en de lampen opgehangen zijn dan zullen wij u informeren over de bijgeleverde applicatie van Philips waarmee u op elk gewenst moment de kleuren van de veranda in kunt stellen naargelang de sfeer die u wenst te bereiken.

Uiteraard heeft Philips ook een aantal basiskleuren in de app geïntegreerd waar u gebruik van kunt maken. Kies bijvoorbeeld voor warm wit licht van de zomerzon waarmee u de avond kunt verlengen. Geeft u een feest in een bepaald thema? Dan kan met Philips Hue de toon gezet worden.

Waar de Philips Hue het best geplaatst wordt bij de veranda

Philips heeft in haar Hue productlijn verschillende producten die naadloos aan kunnen sluiten op het veranda ontwerp van LoungePlus. 

Zo is er de Lucca buitenwandlamp welke rondom de veranda geplaatst zou kunnen worden om de direct omgeving van de veranda te voorzien van de gewenste sfeer. Daarnaast heeft Philips speciaal een veranda wandlamp op de markt gebracht welke ín de veranda geplaatst kan worden.

Zo creëert u in de veranda precies de sfeer die u wenst. Uit de 16 miljoen verschillende kleurmogelijkheden is de best bijpassende kleur altijd dichtbij. Het prettige aan de Philips Hue is dat er een speciaal systeem is ontwikkeld waardoor u soepel kunt dimmen. Zo wordt het gemakkelijk om precies de kleur in te stellen die u wenst.

Veranda verlichting philips hue

Combineer het licht onder de veranda met de rest van de tuin

Mogelijk wilt u één geheel creëren als het gaat om de verlichting van de tuin. Doordat de Philips Hue verlichting aangesloten kan worden op de Hue Bridge heeft u de mogelijkheid om al uw buitenverlichting samen te brengen onder centraal systeem.

Zo wordt het gemakkelijk om de veranda verlichting én overige buitenverlichting te bedienen via een centraal systeem.

Kunnen wij u helpen bij uw oriëntatie?

Denkt u na over de realisatie van een veranda voorzien van sfeerverlichting welke u handmatig kunt instellen en bedienen? 

Laat u dan eens vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden door specialist Gijs van LoungePlus. Bij LoungePlus is het namelijk ons doel om een stijlvolle veranda te realiseren welke aan uw wensen en behoeften voldoet. Uiteraard valt sfeerverlichting in de vorm van Philips Hue ook onder wanneer u dit wenst.

Gijs Dijkman LoungePlus Specialist

Kunnen we u van dienst zijn?

Specialist Gijs denkt met u mee over de eventuele realisatie van een bijgebouw.

Voor welke gebruiksmomenten dient het bijgebouw? Vanuit dit uitgangspunt bepaald u samen met Gijs uit welke materialen het bijgebouwd vervaardigd wordt en de opties (bv. een buitenkeuken) geïntegreerd in het bijgebouw.

Gijs komt graag bij u op locatie om de mogelijkheden te bespreken.